What’s Cooking har til formål at inspirere Danmarks professionelle køkkener og bidrage til branchens udvikling. Magasinet henvender sig til restauratører, caféejere og kantineledere i hele landet og udarbejdes i samarbejde med Det Danske Kokkelandshold, Cateringlandsholdet og Kokke Forening Danmark.
Food&Drink er skræddersyet til hele foodservice-segmentet, dvs. foodservice-virksomheder, restauranter, catering, kantiner, storkøkkener og cafeer. Bladet læses også af fødevaregrossister og supermarkedsindkøbere. Målsætningen er at bringe nyheder fra føde- og drikkevare-producenterne, se på nye trends i tiden og give inspiration til dagligdagen i køkkenet.
Fødevaremagasinet er det førende magasin for såvel specialfødevarehandelen som foodservicesektoren i Danmark. Magasinet tilvirkes i samarbejde med Danske Slagtermestre, Ostehandlerforeningen for Danmark samt SMV Fødevarer og henvender sig til beslutningstagere, såvel som selvstændige forretningsdrivende og disponenter ansat i fødevarehandelen.
Super Avisen distribueres til alle købmænd i den private sektor, supermarkeder og nærbutikker, kæder herunder til alle COOP Danmarks butikker og Dansk Supermarkeds butikker. Super Avisen distribueres endvidere til alle bagere, slagtere, kiosker, vin- og tobaksforhandlere, servicestationer med dagligvare- og kiosksalg samt til udvalgte hoteller og konferencecentre med restaurant, storkantiner og cafeterier.
Magasinet Pleje har til formål at samle viden og dele erfaringer på tværs af kommuner, regioner og faggrupper i hele den danske pleje- og sygehussektor. Magasinet Pleje leverer nyheder, reportager og baggrundshistotier og er det eneste tværfaglige blad, der henvender sig til alle faggrupper inden for pleje- og sygehussektoren.
- nu også som e-magasin. Direkte til beslutningstagerne, fra producenterne til detailleddet, i den Danske Levnedsmiddel- og Fødevaresektor. Magasinets formål er - med udgangspunkt i fødevareindustrien, levnedsmiddelsektoren og tilknyttede brancher - at formidle aktuelle informationer og nyttig viden gennem redaktionelle indlæg og faglige temaer.