Danmarks bedste kokke- og tjenerelever blev kåret onsdag 22. marts på fødevaremessen Madværkstedet i København. Her gjaldt det DM for elever …
Læs pressemeddelelseBlandt udstillerne er der bred enighed om, at Madværkstedets nye koncepter, der indebærer oplevelseszoner og VIP-køkkener, er vellykkede tiltag. Den eventbaserede fødevaremesse bød 21.-22. marts 2023 på to inspirerende dage …
De prestigefyldte fagkonkurrencer Årets Kok og Årets Tjener har netop fundet sted på Madværkstedet …
Sebastian Holberg Svendsgaard fra Vemmelev nær Slagelse skal repræsentere Danmark …
176 udstillere og 40 events er i skrivende stund på Madværkstedets menu …
Læs pressemeddelelsen her
Der zoomes ind på bæredygtig omstilling i det professionelle køkken, upcycling og en ganske særlig ært …
Læs pressemeddelelsen her
Klimavenlig mad kommer i fokus, når kokke kendt fra TV fremtryller velsmagende retter på stribe i Showkøkkenet …
Madværkstedet 2023 byder på en lang række events i form af eksempelvis workshops og mini-seminarer …
Læs pressemeddelelsen her
Der er prestigefyldte priser på spil, når Madværkstedet næste år danner rammen om konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener …
Læs pressemeddelelsen her
Det bliver med et forstærket fokus på events og oplevelser, når Madværkstedet vender tilbage 21.-22. marts 2023 …
Madværkstedet samarbejder med følgende mediepartnere (listen opdateres løbende):
Matthiesen Media løser alsidige kommunikationsopgaver for virksomheder og organisationer – til Madværkstedet 2023 udkommer NU Magasin i en udgave, som omhandler messen. Glæd dig til et flot magasin spækket med inspiration og nyheder.
What’s Cooking er et magasin, som henvender sig til professionelle kokke, restauratører og andre fødevareprofessionelle. Her kan branchens dygtigste fagfolk finde faglig inspiration og spændende læsning – fx nyheder inden for udstyr og optimering af driften samt portrætter af inspirerende kokkeprofiler. Landbrug & Fødevarer bidrager i hver udgivelse til magasinet med spændende brancheindsigter og aktuelle råvaretrends.
Food&Drink er skræddersyet til hele foodservice-segmentet, dvs. foodservice-virksomheder, restauranter, catering, kantiner, storkøkkener og cafeer. Bladet læses også af fødevaregrossister og indkøbere. Målsætningen er at bringe nyheder fra producenterne, trends og inspiration til dagligdagen i køkkenet.