Udover lækre smagninger, farverige produktdemonstrationer og spændende fortællinger om vin, spiritus, cocktails og drikkevarer kan du i Baren overvære spændende mini seminarer, hvor den røde tråd bliver bæredygtighed, genanvendelse, fuld udnyttelse af råvarerne og den ædle kunst at få 2 og 2 til at blive 5.
Baren bestyres af Sune Urth, som siden 2001 har arbejdet i det Københavnske natteliv, og som har rejst i hele Skandinavien for at undervise bartendere, tjenerelever og sommelierer i spiritus og cocktails og desuden skrevet adskillige bøger om spiritus.
Sune gør dig i dette mini-seminar klogere på:
Premixes – hvordan får du mere tid til dine gæster?
Færdigblandinger kan spare en masse tid, både i service og derhjemme. Kom og hør om fælder og faldgruber, få tips og tricks til hjemmebaren og smag eksempler på spændene drinks.
Mini-seminarerne foregår begge messedage i Baren.
Hvert mini-seminar varer cirka 15 minutter. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!