Fagkonkurrence: Årets Kok & Årets Tjener

Der er særdeles prestigefyldte priser på spil, når Madværkstedet næste år danner rammen om Årets Kok og Årets Tjener – danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere.

På Madværkstedet kan du opleve et væld af aktiviteter og events, og et af de helt store bliver Årets Kok og Årets Tjener, som kan opleves på messens åbningsdag, mandag den 21. marts.

Dagen efter, tirsdag den 22. marts, skal Årets Kokkeelever, Årets Tjenerelever og Årets Caterelever findes, når DM for elever løber af stablen.

De indflydelsesrige mesterskaber arrangeres af HORESTA og 3F, og vil foregå i hele messens åbningstid.
Som besøgende har du naturligvis fri adgang til at opleve konkurrencerne på tæt hold, og der er gratis adgang til konkurrenceområdet, så længe du har en billet til Madværkstedet.

Efter messen har du har mulighed for at købe noget af det udstyr, der bliver brugt ifbm. konkurrencerne. Se mere om priser og produkterne herunder.
For mere information og for køb af produkter kontakt Thomas Jensen fra Electrolux Professional på mail [email protected] eller på tlf. +45 40 98 81 80

Se prisoverblikket Se produktspecifikationer

Årets Kok:

Program for dagen:
Kl. 8.00       Første køkken starter
Kl. 8.35       Sidste køkken starter
Kl. 12.30     Første forret serveres
Kl. 13.05     Sidste forret serveres
Kl. 13.30     Første hovedret serveres
Kl. 14.05     Sidste hovedret serveres
Kl. 14.30     Første dessert serveres
Kl. 15.05     Sidste dessert serveres
Kl. 16.30     Præmieoverrækkelse

Finalisterne:
Bendix Sixhøj Laursen, Restaurant Mark
Bjarke Jeppesen, Restaurant Treetop
Cille Bunk Pedersen, Restaurant Uformel
Kristoffer Madsen, Restaurant HOS
Michael Miv Pedersen, Tabu
Michael Nørtoft, Formel B
Mikkel Højborg Olsen, Social Cantina
Tommy Jespersen, Holckenhavn Slot / Gastroca

Årets Tjener:

Program for dagen:
Kl. 08.00-08.35              Borddækning
Kl. 08.35-09.50              Vinforklaring
Kl. 10.05-11.00              Flambering
Kl. 11.15.11.55               Tranchering
Kl. 12.10-12.45              Skænkning af mousserende vin
Kl. 12.30-13.05              Servere forret
Kl. 12.45-13.25              Spiritusidentifikation
Kl. 13.30-14.05              Servere hoveret
Kl. 14.30-15.05              Servere dessert
Kl. 16.30                        Præmieoverrækkelse

Finalisterne:
Kristine Slott Olsen, Formel B
Simone Westerberg, Kong Hans Kælder
Dennis Blok, Molskroen
Andreas Kobs Laursen, Restaurant Lyst
Ketil Sauer, Sauer Wine
Johan Brodersen, Ruths Hotel
Marc Thejl Hansen, Restaurant Ti Trin Ned
Henrik Lindegaard, Restauranten

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev