Masterclass: Bæredygtige konfekthapsere til det professionelle køkken

Med nøje udvalgte råvarer er bælg økologiske konfekthapsere et ambitiøst og dedikeret forsøg på at lave mere bæredygtig konfekture. Håndlavet på økologiske danske 2. sorteringskikærter og overtrukket med mørk chokolade.

Bælg konfekthapsere forhandles i Foodservice på frost efter tø-og-servér konceptet igennem Dina Food, som har fået distributionsrettighederne. Det er et unikt partnerskab, som giver mulighed for at nå bredt ud til alle de professionelle køkkener, som har fokus på at få mere bæredygtighed ind på desserttallerkenen og snack-menuen. Både når det gælder mødeforplejning, konference, offentlige køkkener, kantiner, på restauranter, hoteller og caféer.

Der er et enormt stort potentiale for Bælgs innovative ’ny nordisk marcipan’ som smager fantastisk og som rammer lige præcis dét kunder og gæster efterspørger. Og med Dina Foods tilstedeværelse i foodservice branchen, er distributionen sikret.

Psst.. der vil også være smagsprøver.

Masterclassen finder sted i det ene VIP-køkken.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Læs mere om Bælg her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev