Masterclass: Ta’ et bæredygtigt valg – sæt muslinger på menuen

Muslinger er en ægte klimabasker og noget af det mest bæredygtige, man kan spise. Et kilo muslinger udleder kun cirka 0,22 kilo CO2. Til sammenligning udleder et kilo hakket oksekød cirka 140 gange så meget.

For tv-kok og foredragsholder Claus Holm er muslinger noget af det mest velsmagende, og det kan tilberedes på et hav af måder: kogt, bagt, stegt, marineret eller røget. Mulighederne er mange med denne smukke skabning og kun tallerkenens kant sætter grænser.

Vær med, når Claus Holm slipper smage og fantasien løs og inspirerer til, hvordan du tilbereder havets perle.  

Masterclassen finder sted i ‘Showkøkkenet‘ – Det centrale eventområde i oplevelseszonen ‘ Kød & Fisk’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Dato og tid er TBA

Læs mere om Claus Holm her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev