Masterclass med Grambogård og Dagrofa Foodservice: Skæve udskæringer i dit køkken

45 minutter time i selskab med direktøren/slagteren og kokken om skæve udskæringer og deres fælles eventyr!

Grambogård producerer dansk kvalitetskød. Her er høj dyrevelfærd i centrum ud fra devisen om, at dyrenes trivsel giver glade dyr, og at glade dyr giver velsmagende kød. Det mantra går igen i denne masterclass, hvor Niels Beier, direktør for Grambogård, og Karsten Bøttker, konceptchef i Dagrofa Foodservice viser ’Kalv fra Grambogård’ og går i dybden med fortællingen om, hvordan kalvenes opdræt er med til at give mere smag og kvalitet. Vi har stort fokus på skæve udskæringer og hvordan disse kan blive brugt mere aktivt i professionelle køkkener.

Kom og smag forskellen og lad os fortsætte den gode snak bagefter – vi glæder os til at møde jer!

Masterclassen finder sted i ‘Showkøkkenet‘ – Det centrale eventområde i oplevelseszonen ‘ Kød & Fisk’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Læs mere om Grambogård her

Læs mere om Dagrofa Foodservice her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev