Masterclass: Fra spild til spiseligt

I takt med at vi bliver flere mennesker på kloden, stiger behovet for mad. Derfor skal vi have så meget mad som overhovedet muligt ud af alle dele af fødevareproduktionen – også når det gælder dele, vi tidligere har betragtet som spild eller affald.
Det er der rigtig mange muligheder i og dem dykker Johanne Birn ned i sammen med Randi Wahlsten fra Matr Foods, der producerer plantebøffer lavet på grøntsager der før var spild, og Anja Bindesbøll fra Glean, der blandt andet er kendt for deres flødebolleskum lavet på kikærtevand. 

Er du nysgerrig på mulighederne inden for upcycling af fødevarer, så kom forbi – der er mulighed for både at lytte og smage.

Johanne Birn driver selvstændig konsulentvirksomhed og har arbejdet med reduktion af madspild og grøn omstilling siden 2010. Johanne Birn er optaget af, hvordan vi bliver endnu bedre til at udnytte den mad, vi producerer og har bred indsigt i både muligheder og udfordringer med at upcycle fødevarer.

Masterclassen finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Læs mere om Johanne Birn her.

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev