Masterclass: Er kødet en del af den grønne omstilling?

Slagter Michael Museth får besøg af chefkonsulent Puk Maia Ingemann Holm fra Landbrug & Fødevarer, der til daglig beskæftiger sig med mad, måltider og ernæring.

Med udgangspunkt i at forbrugere i Danmark holder meget af kød, trods ønsket om en grønnere omstilling, kommer masterclassen rundt om, hvad der er godt ved kødet i måltiderne, og hvordan en mindre mængde kan suppleres med skønne og farverige grøntsager og bælgfrugter, der fremmer smagsoplevelsen og næringsværdien af de enkelte måltider.

Hør også om valg af råvarer, der tager hensyn til klima samt optimal tilberedning, der giver mindre svind.

Masterclassen finder sted i ‘Showkøkkenet‘ – Det centrale eventområde i oplevelseszonen ‘Kød & Fisk’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Læs mere om Landbrug & Fødevarer her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev