Masterclass: Når der skal planteproteiner på tallerken

Oplev hvor let det kan være at lave alle dine klassikere og favoritretter plante-baseret! Plant Mate® er et økologisk alternativ til kød med samme proteinindhold! Kom og se hvordan, og få smagsprøver (smagsprøverne finder du også finder på Plant Mate®’s stand på messen). Du klædes på til at gå i gang i eget køkken med velsmagende retter. Alle er velkomne til denne workshop!

Klima, smag, økologi og økonomi kan faktisk gå hånd i hånd med dine favoritretter – vi véd jo godt, at kød er nogle af de mest klimabelastende fødevarer, så plantebaseret mad er vejen. Her kommer Plant Mate® storkøkkener til undsætning: Du kan simpelthen gennemsnitligt spare 90% CO2 på hele måltidet, og samtidigt spare 25% på økonomien – dvs. det er faktisk billigere end konventionelt kød!

Plant Mate® er lavet af ærter og hestebønner fra Danmark og resten af Nordeuropa, ca. på samme måde, som man kan lave brød eller pasta af korn. Det er naturlige, rene råvarer!

Plant Mate® er startet af Fie Graugaard og Ulrich Kern-Hansen, som for 30 år siden startede verdens første 100% økologiske slagteri. Nu har de kastet sig over verdens næste store udfordring: Plant Mate® oversætte vores madkultur til at være plantebaseret! Hvad med at starte med en Spicy kebab eller en tunfri mousse? Tjek også hvad dine fagfæller siger om Plant Mate® på plantmate.dk

Denne workshop er målrettet offentlige og private storkøkkener, der ønsker tilfredse brugere samtidigt med, at de sparer både penge og CO2, og får alle de andre fordele fra en mere plantebaseret menu.

Workshoppen udføres af kok Morten Fenger, der bl.a. har lavet plantebaserede opskrifter til livsstilsbøgerne GLØD, samt VEGANSKE KÅLHYDRATER.

Masterclassen finder sted i det ene VIP-køkken.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Læs mere om Plant Mate her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev