Vidste du, at du kan øge salget af plantebaserede retter markant bare ved at ændre, hvad du skriver på menuen?
Nogle af de ofte oversete forhindringer for at få danskerne til at spise grønnere er kommunikationen omkring de planterige retter, og hvordan vi taler om grøn mad. Det skal nemlig ikke kun være for de få at spise grønt. Men hvordan gør man lige plantemad mainstream?
I denne masterclass med Thomas Erex skal vi se på:
Gode og dårlige eksempler på navngivning af grønne retter
Konkrete tips til kantine-indretning, der kan få mere grønt på tallerkenen
Anbefalinger til menukortet – hvordan får vi det grønne bedst med?
Hvem er målgruppen for planterig mad?
Kødfri dage? Nej tak!
Optimal sammensætning af det grønne måltid
Thomas Erex er kampagnechef i PlanteVækst og arbejder hver dag med at rådgive virksomheder til strategier, der sælger flere plantebaserede produkter og retter. Han har udgivet tre veganske kogebøger og har været TV-kok i GO’ Morgen Danmark.
Masterclassen finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’.
Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!