Vær med, når stifter af Det Danske Østersakademi Povl Lønberg, fylder dit hoved med både historisk og ny, banebrydende viden om den ældste råvare i dansk madkultur; den 5.000 år gamle østers.
Lær samtidig at sammensætte din egen signatur østers-hapser ud fra de smage du kan lide, ved kok og indehaver af Pink Oyster Jonas Harboe Frederiksen. Dette efter en hands-on demonstration af, hvordan du åbner østers uden at komme til skade med en østerskniv!
Masterclassen finder sted begge messedage i ‘Showkøkkenet‘ – Det centrale eventområde i oplevelseszonen ‘Kød & Fisk’.
Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Se mere om Det Danske Østersakademi her
Fotokreditering: privat
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!