Masterclass: Østers i fortiden, nutiden og fremtiden – og på din tallerken

Vær med, når stifter af Det Danske Østersakademi Povl Lønberg, fylder dit hoved med både historisk og ny, banebrydende viden om den ældste råvare i dansk madkultur; den 5.000 år gamle østers.

Lær samtidig at sammensætte din egen signatur østers-hapser ud fra de smage du kan lide, ved kok og indehaver af Pink Oyster Jonas Harboe Frederiksen. Dette efter en hands-on demonstration af, hvordan du åbner østers uden at komme til skade med en østerskniv!

Masterclassen finder sted begge messedage i ‘Showkøkkenet‘ – Det centrale eventområde i oplevelseszonen ‘Kød & Fisk’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Se mere om Det Danske Østersakademi her

Læs mere om Pink Oyster her

Fotokreditering: privat

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev