Fermentering af grøntsager, især proteinrige planter, frigiver glutamat og umami, hvilket gør dem fremragende som tilsmagningsingrediens. Fermenterede bælgfrugter anvendes i mange af verdens køkkener til at smagsætte grøntretter eller som hovedingrediens, der hvor kød ikke har været tilgængeligt.
Deltag i masterclassen og lær hvordan du kan opdyrke velsmagen i dine planterige retter ved hjælp af fermenterede planter.
Sanne Venlov er ejer af den grønne gastronomiske konsulent virksomhed, Walk the Talk, hvor hun er rådgiver, inspireret af og underviser i planterigdom.
Herudover er Sanne underviser/konsulent på Hotel- og Restaurantskolens fermenterings lab. Og sidst men ikke mindst, Gastronomisk konsulent for Cheval Blanc Kantiner.
Masterclassen finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’.
Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!