Masterclass: Fermenteret velsmag i maden – Lær at anvende fermenterede planter i grønne retter

Fermentering af grøntsager, især proteinrige planter, frigiver glutamat og umami, hvilket gør dem fremragende som tilsmagningsingrediens. Fermenterede bælgfrugter anvendes i mange af verdens køkkener til at smagsætte grøntretter eller som hovedingrediens, der hvor kød ikke har været tilgængeligt.

Deltag i masterclassen og lær hvordan du kan opdyrke velsmagen i dine planterige retter ved hjælp af fermenterede planter.

Sanne Venlov er ejer af den grønne gastronomiske konsulent virksomhed, Walk the Talk, hvor hun er rådgiver, inspireret af og underviser i planterigdom.
Herudover er Sanne underviser/konsulent på Hotel- og Restaurantskolens fermenterings lab. Og sidst men ikke mindst, Gastronomisk konsulent for Cheval Blanc Kantiner.

Masterclassen finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Læs mere om Sanne Venlov her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev