Masterclass: Velsmag via fermentering – lær at fermentere planter og skabe velsmag

Når vi skal spise flere planter – i tråd med Klimakostrådene – så er det af afgørende betydning, at vi ved hvordan og fra hvilke kilder, vi kan opdyrke velsmagen i planterne. Smagen er afgørende. Maden er først bæredygtig og sund, når den bliver spist.
Planter har i sig selv ikke et stort umamilager, og derfor skal vi kæle mere for planterne for at vække velsmagen, bl.a. via lange dybe tilberedninger, tilsætning af umamirige produkter og via fermentering.

Deltag i masterclassen med Sanne Venlov og hent viden om fermentering af planter, og hvordan du får den gode smag frem.

Sanne Venlov er ejer af den grønne gastronomiske konsulent virksomhed, Walk the Talk, hvor hun er rådgiver, inspireret af og underviser i planterigdom. Herudover er Sanne underviser/konsulent på Hotel- og Restaurantskolens fermenterings lab. Og sidst men ikke mindst, Gastronomisk konsulent for Cheval Blanc Kantiner.

Masterclassen finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Læs mere om Sanne Venlov her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev