Mini-seminar: Punch – en glemt kunstart

Udover lækre smagninger, farverige produktdemonstrationer og spændende fortællinger om vin, spiritus, cocktails og drikkevarer kan du i Baren overvære spændende mini seminarer, hvor den røde tråd bliver bæredygtighed, genanvendelse, fuld udnyttelse af råvarerne og den ædle kunst at få 2 og 2 til at blive 5.

Baren bestyres af Sune Urth, som siden 2001 har arbejdet i det Københavnske natteliv, og som har rejst i hele Skandinavien for at undervise bartendere, tjenerelever og sommelierer i spiritus og cocktails og desuden skrevet adskillige bøger om spiritus.

Sune gør dig i dette mini-seminar klogere på:

Punch – en glemt kunstart.

Fra 1500 og flere hundrede år frem var punch den mest prominente spiller på markedet for blandede drinks. Så kom enkeltserveringen ind på banen, fizzes og juleps tog over og endelig kom cocktailen. Men hvad er det for noget med det der punch, hvordan gør man egentlig og hvorfor er det besværet værd?

Mini-seminarerne foregår begge messedage i Baren.
Hvert mini-seminar varer cirka 15 minutter. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev