Vi indbyder til et netværksarrangement, hvor alle gæster inviteres til at dele erfaringer og ønsker, når det gælder grøn opkvalificering i vores madbranche. Vores oplægsholdere vil kort fortælle om deres erfaringer og viden, og så vil vi give tid til at alle deltagere kan udveksle og samtale om emnet. Imens spiser vi grønne hapsere og nyder formiddagsbobler serveret af Hotel- og Restaurantskolen.
Der bliver mulighed for at få dyb viden om, hvordan alle køkkentyper kan nyde godt af vores arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), og hvilke kurser der findes inden for grøn mad. Alle ideer og tanker fra alle dele af branchen er meget velkomne. Kom frisk og bliv opdateret på, hvordan andre køkkener griber grøn køkkenopkvalificering an!
Planteløftet er værter ved arrangementet. Planteløftet er drevet af Kost-og Ernæringsforbundet, Landbrug og Fødevarer, Hotel- og Restaurantskolen, Madfællesskabet og Food Organisation of Denmark i fællesskab.
Moderator
Trine Krebs, grøn sjæf i Food Organisation of Denmark
Paneldeltagere
Marie Haahr, Teamleder kursusafdelingen på Hotel- og Restaurantskolen
Søren Kyed, Gastronomisk chef fra Dansk Cater
Lotte Christensen, Bæredygtighed- og udviklingschef fra Jespers Torvekøkken
Ken Møller, Køkkenchef for personalekantinerne på Holte Rådhus og Birkerød Administration
Oplægget finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’. Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Læs mere om Planteløftet her.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!