Workshop: Få inspiration til bæredygtigt brød med maskmel

Kohbergs dygtige produktudvikler og bager, Preben Jensen, står klar til at give dig et indblik i nogle af de produkter, man i øjeblikket arbejder på hos Kohberg.

Udover lækre smagninger vil der være en spændende fortælling og introduktion til Kohbergs helt nye koncept omkring upcyclet maskmel. Du vil kunne få svar på spørgsmål såsom:

Hvad er maskmel?
Hvordan bruges det i produkterne?
Hvad gør det ved smagen?

Maskmel er dog langt fra Kohbergs eneste initiativ mod et mere bæredygtigt brand.
Kohberg vil derfor tage dig med på deres rejse fra ’mark til mave’, så du kan blive klogere på alt fra deres råvarer til produktionen af deres produkter.

Workshoppen finder sted i “Nørderiet” – det centrale eventområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.

Det er gratis at deltage i workshoppen, hvor der også er mulighed for at få en gratis goodiebag. Det kræver blot, at du booker en plads (først til mølle).

Tilmeld dig gratis workshop

Læs mere om Kohberg her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev