Sæt smag, næring og tekstur til det grønne med kød

Den grønne rejse betrædes med kød. Gevinsterne er mange, når grisekød krydrer de farverige grøntsager på tallerkenen. Vi elsker umami og måltider med bestemte teksturer. Færre tænker over de næringsstoffer som måltiderne bidrager med til at holde os sunde og raske. God variation mellem råvarer, udfordrer og styrker smagsløg og gør flere næringsstoffer tilgængelige for os. Som løftestang til at forandre måltider i en grønnere retning kan kødet bruges til at sætte smag til og gøre måltiderne mere velkendte.

Smag på herlighederne, når iværksætter og kok Christian Bøjlund og ernæringsekspert Puk Maia Holm-Søndergaard, der er chefkonsulent i afdelingen for Ernæring, sundhed og måltider i Landbrug & Fødevarer, varmer op under Showkøkkenet med gode indsigter og smagsprøver.

Oplægget finder i ‘Showkøkkenet‘, som du finder i oplevelseszonen ‘Kød & Fisk’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev