Kom og bliv inspireret til, hvordan du reducerer madspildet i dit storkøkken vha. hjemmebagt brød.
Med udgangspunkt i en basis kassedej får du inspiration og konkrete opskrifter på, hvordan du inkorporerer fx ris, bulgur eller rester fra din salatbuffet i brødproduktionen. Vi fortæller også om, hvordan du kan bruge daggammelt brød som smagsgiver i en række forskellige produkter.
Ud over glæden ved at kunne give gammelt brød og grøntsager nyt liv, er der også god økonomi i at arbejde med madspild. I bund og grund handler det om at optimere din produktion, så du får det maksimale ud af de råvarer, du køber.
Målgruppen for workshoppen er primært ansatte i kantiner, storkøkkener og hotelkøkkener, som bager selv.
Workshoppen finder sted i “Nørderiet” – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.
Alle siddepladser til workshopppen er udsolgt – men du er stadigvæk velkommen til at komme og overvære workshoppen.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!