Workshop: Reducer dit madspild – brug dagens overskud i morgendagens produktion

Kom og bliv inspireret til, hvordan du reducerer madspildet i dit storkøkken vha. hjemmebagt brød.

Med udgangspunkt i en basis kassedej får du inspiration og konkrete opskrifter på, hvordan du inkorporerer fx ris, bulgur eller rester fra din salatbuffet i brødproduktionen. Vi fortæller også om, hvordan du kan bruge daggammelt brød som smagsgiver i en række forskellige produkter.

Ud over glæden ved at kunne give gammelt brød og grøntsager nyt liv, er der også god økonomi i at arbejde med madspild. I bund og grund handler det om at optimere din produktion, så du får det maksimale ud af de råvarer, du køber.

Målgruppen for workshoppen er primært ansatte i kantiner, storkøkkener og hotelkøkkener, som bager selv.

Workshoppen finder sted i “Nørderiet” – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.

Alle siddepladser til workshopppen er udsolgt – men du er stadigvæk velkommen til at komme og overvære workshoppen.

Se mere om CBP her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev