Workshop: Lær det napolitanske pizzahåndværk

Sammen med Il Fornaio kan du deltage i denne bageworkshop og lære at lave langtidshævede surdejspizzaer efter napolitanske forskrifter.

Il Fornaio guider dig gennem surdej, italiensk mel, glutenstruktur, fermentering, formning og afbagning.

Du får mulighed for at få fingrene i dejen, smage de boblende surdejspizzaer, og få en dej med hjem, så du kan lave napolitanske pizzaer derhjemme.

Workshoppen finder sted i “Nørderiet” – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.

Det er gratis at deltage i workshoppen, men kræver at du booker en plads (først til mølle).

Tilmeld dig gratis workshop

Læs mere om Il Fornaio her

Læs mere om Foodpeople her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev