Workshop: Bliv klogere på økologisk malt som smagsgiver i brød

IREKS’ brødsommelier Mathias Weigel spiller bolden op til en spændende workshop om brugen af økologiske malte og maltblends i brød.

Vi får et kig på, hvordan specialmalter er produceret for at opnå de unikke smagsnoter, og derefter går vi i dybden med hvilke typer malt, der findes, om man skal vælge en flydende eller en tørret malt til sit brød – og om hvordan, malten påvirker brødets smag, farve, sprødhed og ikke mindst friskholdning. Samtidig vil der vil være smagsprøver, opskrifter og vareprøver.

Målgruppen for workshoppen er primært ansatte i kantiner, storkøkkener, hotelkøkkener.

Workshoppen finder sted i “Nørderiet” – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.

Det er gratis at deltage i workshoppen, men kræver at du booker en plads (først til mølle).
Bemærk at workshoppen foregår på engelsk.

Tilmeld dig gratis workshop

Se mere om IREKS her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev