IREKS’ brødsommelier Mathias Weigel spiller bolden op til en spændende workshop om brugen af økologiske malte og maltblends i brød.
Vi får et kig på, hvordan specialmalter er produceret for at opnå de unikke smagsnoter, og derefter går vi i dybden med hvilke typer malt, der findes, om man skal vælge en flydende eller en tørret malt til sit brød – og om hvordan, malten påvirker brødets smag, farve, sprødhed og ikke mindst friskholdning. Samtidig vil der vil være smagsprøver, opskrifter og vareprøver.
Målgruppen for workshoppen er primært ansatte i kantiner, storkøkkener, hotelkøkkener.
Workshoppen finder sted i “Nørderiet” – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.
Det er gratis at deltage i workshoppen, men kræver at du booker en plads (først til mølle).
Bemærk at workshoppen foregår på engelsk.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!