Bemærk at indholdet her på siden er fra Madværkstedet 2023. Vi glæder os til at opdatere siden med nyt indhold om næste Madværkstedet, som afholdes i 2025.

Tirsdag

Nørderiet

10.00 – 10.45: Workshop med CBP: Reducer dit madspild – brug dagens overskud i morgendagens produktion.
11.30 – 12.15: Workshop med IREKS: Bliv klogere på økologisk malt som smagsgiver i brød
13.00 – 13.45: Workshop med Valsemøllen: Få succes med økologisk surdejsbrød
14.30 – 15.15: Workshop med IREKS: Oplev fordelene ved brug af den italienske surdej Lievito Madre
16:00 – 16.45: Workshop med Agrain: Lær om Upcycling og at bage med maskmel

Baren

10.00 – 10.15: Drop-in mini-seminar med Sune Urth: Punch – en glemt kunstart
11.00 – 11.30: Staff Hero: Fadøls masterclass med Carlsberg
12.00 – 12.15: Drop-in mini-seminar med Sune Urth: Premixes – få mere tid til dine gæster
13.00 – 13.30: Masterclass med Lavazza og Jesper Koch: Coffeetails – lav cocktails med kaffe
14.00 – 14.30: Sacred gin: Foredrag og smagning med Østjysk vinforsyning
15.00 – 17.00: Cocktail konkurrence: Unexpected Cartron tour

Planteriget

09.00 – 18.00: Drop-in workshops med Pure Dansk: Økologiske bælgfrugter
10.00 – 10.30: Masterclass med Sinatur Hotel & Konference: Fra mavefornemmelser til data-drevne beslutninger
11.00 – 11.30: Masterclass med Dansk Vegetarisk Forening: Mad med nordiske bælgfrugter
12.00 – 12.30: Masterclass med Johanne Birn: Fra spild til spiseligt
13.00 – 13.30: Masterclass med Hotel og Restaurantskolen: Fremtidens Tallerken – den bæredygtige ært
14.00 – 14.30: Masterclass med Sanne Venlov: Lær at fermentere planter og skabe velsmag
15.00 – 15.30: Masterclass med Sanne Venlov:  Lær at anvende fermenterede planter i grønne retter

Showkøkkenet

09.30 – 11.00: Masterclass med Michael Museth: Fremtidens slagter og kødets nye rolle
11.30 – 12.15: Masterclass med Claus Holm: Sæt muslinger på menuen
13.00 – 13.45: Masterclass: Østers i fortiden, nutiden og fremtiden – og på din tallerken
14.30 – 15.15: Masterclass med Conaxess Trade: Madlavning med mayonnaise

Konkurrenceområde

10.00 – 18.00: Fagkonkurrence: Årets kok & Årets tjener 2023

Onsdag

Nørderiet

10.00 – 10.45: Workshop med Foodpeople: Lær det napolitanske pizzahåndværk.
11.30 – 12.15: Workshop med CBP: Reducer dit madspild – brug dagens overskud i morgendagens produktion.
13.00 – 13.45: Workshop med Agrain: Lær om Upcycling og at bage med maskmel.
14.30 – 15.15: Workshop med Kohberg: Få inspiration til bæredygtigt brød med maskmel.

Baren

10.15 – 11.35: DM for elever: Mixology.
12.00 – 12.30: Produktdemo med ISH: Oplev den globale alkoholfri trend.
14.30 – 14.45: Drop-in mini-seminar med Sune Urth: Punch – en glemt kunstart.
16.00 – 16.15: Drop-in mini-seminar med Sune Urth: Premixes – få mere tid til dine gæster.

Planteriget

09.00 – 17.00: Drop-in workshops med Pure Dansk: Økologiske bælgfrugter
10.00 – 10.30: Oplæg med Bente Halkier: Kan kål og kikærter klare klimakrisen?
11.00 – 11.30: Masterclass med Dansk Vegetarisk Forening: Mad med nordiske bælgfrugter.
12.00 – 12.30: Masterclass med Dagrofa Foodservice: Få succes med veganske retter.
13.00 – 13.30: Masterclass med PlanteVækst: Hjælp! Hvordan sælger vi det grønne?
14.00 – 14.30: Masterclass med Midsona: Få inspiration til plantebaserede retter med Urtekram.

Showkøkkenet

10.00 – 10.45: Masterclass med Landbrug & Fødevarer og Michael Museth: Er kødet en del af den grønne omstilling?
11.30 – 12.15: Masterclass med Grambogård og Dagrofa Foodservice: Skæve udskæringer i dit køkken.
13.00 – 13.45: Masterclass: Østers i fortiden, nutiden og fremtiden – og på din tallerken.
14.30 – 15.15: Masterclass med Michael Museth: Kød som gæst på din tallerken!

VIP-køkken

11.00 – 12.00: Workshop med Plant Mate: Når der skal planteproteiner på tallerkenen.
13.00 – 13.30: Masterclass med Bælg og Dina food: Bæredygtige konfekthapsere til det professionelle køkken.

Konkurrenceområde

10.00 – 17.00: Fagkonkurrence: DM for elever

Events

HVAD SKER PÅ MADVÆRKSTEDET?

Tryk på datoerne herunder og se, hvad der sker på Madværkstedet på de to messedage.

Oversigten opdateres løbende …

  • 21 marts
  • 22 marts

Eventområder

  • Planteriget
  • Nørderiet
  • Baren
  • Showkøkkenet
  • Fagkonkurrencer
  • Planteriget
  • Planteriget

    Vil du opdateres på hvad der rører sig inden for det grønne og plantebaserede, må du ikke gå glip af en tur forbi “Grønt & Plantebaseret”s eget event område, Planteriget.

    Her kan du begge messedage deltage i spændende foredrag og masterclasses afholdt af messens udstillere.

    De to søstre fra Pure Dansk, Malene og Astrid Søgaard, afholder daglige, åbne workshops. Her kan du lære alt om danske økologiske bælgfrugter, hvor du også kan lære at lave en grønnere version af den klassiske hønsesalat.

    Kig forbi og få en indføring i deres fantastiske opskriftsunivers. Du får en opskrift og din hjemmelavede smagsprøve med hjem.

    Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

    Se programmet her:

    Se programmet

  • Nørderiet
  • Nørderiet

    I Brød & Kager området finder du workshopområdet “Nørderiet”, hvor du begge messedage har mulighed for at deltage i lukkede workshops med fokus på økologi, madspild, genanvendelse og bæredygtighed – alt sammen med udgangspunkt i brød og det gode håndværk.

    Her får du mulighed for at blive guidet igennem spændene workshops, at nørde med og fordybe dig i blandt andet surdejsbrød, hvordan du kan reducere dit madspild og meget mere.

    Det er gratis at deltage i workshoppen, dog er der begrænset pladser, så skynd dig at få booket din plads!

    Se programmet og book din plads her:

    Book plads til workshop

  • Baren
  • Baren

    I Baren kan du opleve lækre smagninger, farverige produktdemonstrationer og spændende fortællinger om vin, spiritus, cocktails og drikkevarer – alt sammen hosted af messens udstillere.

    Baren bestyres af Sune Urth, som siden 2001 har arbejdet i det Københavnske natteliv, og som har rejst i hele Skandinavien for at undervise bartendere, tjenerelever og sommelierer i spiritus og cocktails. Derudover har han skrevet adskillige bøger om spiritus.

    Mellem udstillernes sessions vil Sune være vært for en række små seminarer, hvor den røde tråd bliver bæredygtighed, genanvendelse og fuld udnyttelse af råvarerne.

    Se programmet her:

    Se programmet

  • Showkøkkenet
  • Showkøkkenet

    Showkøkkenet er aktivitetsområdet i oplevelseszonen ’Kød & Fisk’ og for dig, der er interesseret i netop denne produktkategori.

    Vær med, når branchens eksperter går i køkkenet med lærerige masterclasses, der skal inspirere dig til at tage det bæredygtige og klimavenlige valg.

    Begge messedage kan du bl.a. møde Povl Lønberg fra Det Danske Østersakademi, som sammen med østerskok Jonas Harboe Frederiksen gør dig klogere på østers – nok en af Danmarks mest klimavenlige madvarer, som kan tilberedes helt uden brug af strøm.

    Oplev også kok og foredragsholder Claus Holm, når han tilbereder muslinger – en ægte klimabasker.

    Derudover kan du også møde slagter Michael Museth, når han sammen med den nye generation af slagterelever inspirerer til, hvordan vi i højere grad bør tænke kød som tilbehør frem for hovedingrediens i vores måltider.

    Se programmet her:

    Se programmet
  • Fagkonkurrencer
  • HORESTA fagkonkurrencer

    Kulinarisk dygtighed og gastronomi er på skemaet, når Madværkstedet mandag d. 21. marts danner rammerne for Årets Kok og Årets Tjener – danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere.

    Dagen efter, tirsdag den 22. marts, skal Årets Kokkeelever, Årets Tjenerelever og Årets Caterelever findes, når DM for elever løber af stablen.

    Mesterskaberne arrangeres af HORESTA og 3F, og vil foregå i hele messens åbningstid.

    Som besøgende har du fri adgang til at opleve konkurrencerne på tæt hold, og der er gratis adgang til konkurrenceområdet, så længe du har en billet til Madværkstedet.

    Se programmet her:

    Se programmet

    Få overblik over hallen

    Halplan

    Madværkstedet indrettes i zoneopdelte oplevelsesuniverser, så du nemt og hurtigt kan finde rundt blandt messens spændende udstillere og de mange inspirerende aktiviteter. 

    Kød & Fisk
    Frugt, Grønt & Plantebaseret
    Brød & Kager
    Specialiteter
    Mejeri
    Non-food
    Drikkevarer
    Vin & Spiritus
    HORESTA konkurrenceområde
    VIP-køkkener

    Se halplan

    BESTIL DIN BILLET

    Du kan gratis bestille billetter til Madværkstedet lige her på siden.

    Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

    Privatpersoner og børn op til 15 år har ingen adgang.

    Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

    Bestil din billet

    All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

    Cookie- og privatlivspolitik

    Tilmeld nyhedsbrev