BESTIL DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner og børn op til 15 år har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!


Bestil din billet

ÅRETS KOK OG ÅRETS TJENER

Der er særdeles prestigefyldte priser på spil, når Madværkstedet næste år danner rammen om Årets Kok og Årets Tjener – danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere.

På Madværkstedet kan du opleve et væld af aktiviteter og events, og et af de helt store bliver Årets Kok og Årets Tjener, som kan opleves på messens åbningsdag, tirsdag den 21. marts.

Dagen efter, onsdag den 22. marts, skal Årets Kokkeelever, Årets Tjenerelever og Årets Caterelever findes, når DM for elever løber af stablen.

De indflydelsesrige mesterskaber arrangeres af HORESTA og 3F, og vil foregå i hele messens åbningstid.

Som besøgende har du naturligvis fri adgang til at opleve konkurrencerne på tæt hold, og der er gratis adgang til konkurrenceområdet, så længe du har en billet til Madværkstedet.

I videoen her kan du fornemme stemningen fra sidste udgave af Årets Kok og Årets Tjener, som blev afholdt på Foodexpo i MCH Messecenter Herning i marts 2022.


Læs pressemeddelelsen

Se finalisterne

TAG BUSSEN TIL MADVÆRKSTEDET OG BLIV FRAGTET LIGE TIL DØREN

Hop på bussen og kom tur/retur til Madværkstedet for kun kr. 350,-

Lad andre bekymre sig om trafikprop og ledige parkeringspladser. Med vores bus kan du nyde køreturen til Madværkstedet, og vi sætter dig naturligvis af lige ved døren, ligesom vi henter dig igen.

Bussen kører tirsdag d. 21. marts med start fra Herning og stop i Vejle, Odense og Ringsted.

Køreplan tirsdag d. 21. marts:

Herning – København:
Kl. 6.30 Afgang fra Herning Station, Banegårdspladsen 6C, 7400 Herning
Kl. 7.30 Opsamling v/ Grejs pendlerparkering, 7100 Vejle
Kl. 8.30 Opsamling v/ Den Fynske Landsby, Sejerskovvej 20, 5260 Odense
Kl. 9.45 Opsamling v/ Scandic Ringsted, Nørretorv 57, 4100 Ringsted
Kl. 10.45 Ankomst til Madværkstedet i Lokomotivværkstedet i København

København – Herning:
Kl. 16.00 Afgang fra Madværkstedet i Lokomotivværkstedet i København
Kl. 17.00 Afsætning v/ Scandic Ringsted, Nørretorv 57, 4100 Ringsted
Kl. 18.15 Afsætning v/ Den Fynske Landsby, Sejerskovvej 20, 5260 Odense
Kl. 19.15 Afsætning v/ Grejs pendlerparkering, 7100 Vejle
Kl. 20.15 Ankomst til Herning Station, Banegårdspladsen 6C, 7400 Herning

Venligst bemærk, at bussen ikke kører onsdag d. 22. marts, og at ovenstående er cirka ankomsttider (forsinkelser kan forekomme).

Køb busbillet
Obs. Du køber din busbillet under fanen “Tilkøb” i billetsystemet”

BIL – Parkering ved
Lokomotivværkstedet

Ved Lokomotivværkstedet findes der et begrænset antal parkeringspladser mod betaling. Vi anbefaler derfor at parkere et andet sted, eller at tage det bæredygtige valg og hoppe på cyklen.

Andre muligheder for parkering med betalingsparkering:

1,2 km fra Lokomotivværkstedet:
Registrer dig i Fisketorvets fordelsklub og få 4 timers gratis parkering – 2.000 pl.
Kalvebod Brygge 59, 1560 København.

1,3 km fra Lokomotivværkstedet:
Parkeringsplads – 200 pl.
Vasbygade 26, 2450 København SV.

1,6 km fra Lokomotivværkstedet:
Q-Park Scandic kødbyen – 150 pl.
Skelbækfade 3, 1717 København V.

1,7 km fra Lokomotivværkstedet:
Humletorvet P-Kælder – 352 pl.
Bohrsgade 8, 1799 København V.

Se oversigt over p-pladser>

TOG – Stop ved Dybbølsbro St. eller Enghave Plads St.

Nærmeste S-tog stopper ved Dybbølsbro Station, som ligger ca. 900 m. fra Lokomotivværkstedet.

Nærmeste metrostation er Enghave Plads St., ca. 1 km. fra Lokomotivværkstedet.

Se info og book billet hos DSB>

BUS – Stop ved Otto Busses Vej eller Enghavevej

Nærmeste busstoppested er “Otto Busses Vej (Vasbygade)” eller “Bavnehøjhallen (Enghavevej)”, hvorfra der er ca. 400 m. til Lokomotivværkstedet. 

Find info om bustider og ruter>

Medarbejdertur til Madværkstedet

Er I en større gruppe kollegaer (min. 10 personer), som ønsker at besøge Madværkstedet, og har I brug for hjælp til billetregistrering, forplejning eller måske til at få lavet et program for dagen? Vi har gjort det nemt for jer, og kan blandt andet være behjælpelige med:

  • Billetregistrering
  • Bestilling af forplejning
  • Booking af mødelokaler
  • Velkomst på messen
  • Planlægning af dagsprogram

Billetregistrering: send en navneliste på de medarbejdere, som ønsker at besøge messen, så kvitterer vi med en samlet billetregistrering.
Dagsprogram: Vi skræddersyer programmet ud fra jeres ønsker, så det passer til netop jeres behov.

Kontakt os

Nyt fra Madværkstedets udstillere Se alle nyheder >

27.01.2023

Æggebægre - 100% plastikfri

De nye PFAS-fri æggebægre er certificeret komposterbare.

27.01.2023

Hot & Spicy Chicken Tenders

Sprøde og lækre kyllingestykker, med en spicy panering.

27.01.2023

Crispy Chicken Fillet Bites

Perfekte som en hurtig snack eller som del af en knasende forret.

26.01.2023

Snack a Fish

Ny lækker snack til enhver lejlighed

26.01.2023

Varenr. 809032

appetizzers

25.01.2023

Tilbyd dine gæster friskpresset juice

Friskpresset juice til morgenmad, brunch og velsmagende drinks i baren.

23.01.2023

Sushi-bakker af sukkerrør

Sushi-bakker der kan vende tilbage til naturen uden at efterlade skadelige stoffer

09.01.2023

Træt af papsugerør?

Nyt plantebaseret sugerør til kolde og varme drikke - holder i op til 24 timer

09.11.2022

Nye Mini Wienermix

Lækre, smagfulde mini wienermix bagt i Sønderjylland

03.11.2022

NYHED! Lurpak Let Smør

To nye smør varianter fra Lurpak

03.11.2022

NYHED! Arla Pro Mozzarella 40+ 2 kg

Ny Mozzarella 2kg

03.11.2022

NYHED! Unika Usaltet Smør

Ny usaltet smør fra Unika

03.11.2022

Nyhed! Unika Efterglød

Ny Unika ost

03.11.2022

NYHED! Unika marmelader

Lækre nye marmelader fra Unika

01.10.2022

Tarteletfyld

Har du prøvet vores nye tarteletfyld?

26.09.2022

Nyhed! Øko Gourmetrugbrød

Smagfuld økologi på rugbrødsmenuen. Det nye gourmetbrød er tilsat økologiske kartofler og løvstikke.

20.09.2022

NYHED! Karolines Køkken Øko Madlavningsfløde

Ny madlavningsfløde

20.09.2022

NYHED! Karoline Køkken Risalamande

Risalamande til din jul

09.09.2022

Nyhed! Bagergårdens Kernerigt

Det nye medlem af Kohbergs populære Bagergårdens-serie hedder Bagergårdens Kernerigt, og det er lige

23.08.2022

NYHED! Emmentaler

NYHED! Emmentaler

23.08.2022

NYHED! Ostesauce

NYHED! Ostesauce

28.04.2022

Godt nyt til grillen

Saftigt kød til sommerens grillmenu

28.04.2022

Sommerbuffetens skær-selv-steg

Nyhed fra TENDER PORK®

26.03.2022

Svansø salatmayonnaise med citron

En nyhed i Svansø sortimentet som er udviklet i samarbejde med danske fiskerestauranter og burgerbar

26.03.2022

Svansø grov gourmet remoulade

En klassisk cremet remoulade i en lidt grovere udgave, som er udviklet i samarbejde med danske fiske

23.03.2022

Sprøde butterdejsportioner med lækkert og smagfuldt fyld

En sand klassiker og et rigtig forkælelsesmåltid, som de fleste vil være begejstret for

23.03.2022

Fiskeburger af alaskasej

Saftig og sprødpaneret fiskeburger

23.03.2022

Fiskefrikadeller af vildtfanget grønlandsk hellefisk

Fiskefrikadellen der har alt!

23.03.2022

Fish4Chips: Fish Strips i sprød Beer Batter

Udviklet målrettet til fish’n chips serveringer

23.03.2022

Fish4Chips: Saftig torskefilet i sprød Beer Batter

Store og saftige torskefileter tilberedt i en autentisk og unik Beer Batter

23.03.2022

DeliCrisp

Panerede rødspætte- og skrubbefileter med ny, forbedret panering

23.03.2022

SNACK’it

Nyt snackkoncept fra Royal Greenland

23.03.2022

ØSTERSØ fiskefileter

Royal Greenlands ØSTERSØ fiskefileter er fanget i sæson, hvor kvaliteten er bedst

14.03.2022

Ny duo-pak emballage

Vores 500 grams pålægsemballage er blevet redesignet

09.03.2022

Danske VESTERHAVS rødspætter

Royal Greenland er klar med en sprød, dansk nyhed kaldet VESTERHAVS rødspætter.

02.03.2022

Kalkunfrikadeller med gulerod og persille

Ny, forbedret recept

01.02.2022

NYHED! Protein Pudding

To nyheder fra Arla Protein

01.02.2022

NYHED! Laktosefri Softice Mix

Smagfuld og funktionel - uden kompromis​

20.10.2021

NYHED! JÖRD Smørbar

Ny 100% plantebaseret smørbar fra JÖRD

06.10.2021

Nyhed! Økologisk risengrød

Vi har ændret opskriften på vores risengrød, så den nu er økologisk

01.10.2021

NYHED! Riberhus Øko Kuvertskiver

Lidt bedre end andre gode, økologiske oste

29.09.2021

NYHED! Gammel Knas Creme

Nyortolkning af den klassisk Gammel Knas

20.09.2021

Nyhed! Marineret bryststeg af gris med smokey BBQ rub

Rubben består bl.a. af paprika, hvidløg, chili og koriander med røgsmag

15.09.2021

Ny smagsvariant! Dansk kamfilet af gris

Kamfilet af gris tilsat lage og smagfuldt marineret med chipotle og ahornsirup.

15.09.2021

Produktnyhed! Ferske pølser

Læs om to nye smagsvarianter

30.08.2021

NYHED! 4L Øko Minimælk BiB

Se vores nye 4L BiB mælk

17.08.2021

Steff Houlberg søger Danmarks bedste hotdogspiser

I juli og august afvikles kvalifikationsrunderne til en af årets helt store ”sportsevents”.

23.06.2021

Kantineprisen 2021

Der er nu udvalgt nominerede til Årets Kantinepris.

21.06.2021

Sol over Gudhjem 2021

Husk at se med på TV2 Fri og TV2 Play

11.06.2021

Så er det tid til en Wrap Hack

Et af de seneste skud på Food Trend-stammen er de populære Wrap Hacks

07.06.2021

NYHED! To nye Cream Cheese

Mild, let syrlig og så cremet, at den nærmest smelter på tungen.

02.06.2021

Nyhed! Nyfortolkning af svensk klassiker

Smager forfriskende syrlig, smørfed, fast og velafbalanceret.

06.05.2021

Baos fra Taiwan

– med saftig gris fra Danmark!

13.04.2021

Nyhed! Opgradér din burger med Arla® Pro Monterey Jack

Med en cremet konsistens, giver osten burgeren den tekstur og smagsoplevelse, den fortjener.

13.04.2021

Arla® Pro Mozzarella i tern

Mozzarella i tern er den perfekte ost til din pizza

16.02.2021

Minis – perfekt til portionsanretning

Nu kan vi tilbyde populære delikatesser i et lækkert og attraktivt mini-format!

09.02.2021

Jubilæumsfrankfurter

Jubilæumsfrankfurter lanceres i forbindelse med 100 års jubilæum for pølsevognen

04.12.2020

Kyllingebacon

Prøv vores kyllingebacon - god i mange sammenhænge

04.12.2020

Ny Normeat frikadelle

Prøv vores nyhed - Normeat frikadeller

24.11.2020

Velkommen til vores julemagasin

Håndholdte lækkerbidder, små hapsere eller den fine julemenu – vi er klar med en masse ideer til...

16.11.2020

Grønlandsk hellefisk – sæt en delikatesse på menuen

Hellefisk er en nordisk delikatesse, som kan være med til at skabe spændende variation på menukortet

13.11.2020

Risalamande

Risalamande lavet på rene råvarer uden e-numre. Kogt på dansk mælk og rørt med dansk fløde, mandler

13.11.2020

Finker

Værs’go’ så er der dækket op med en klassisk julevare, En egnsspecialitet som for mange hører til...

05.11.2020

Convenience i god kvalitet

Schulstad Bakery Solutions lancerer tre forskårne sandwich-produkter

05.11.2020

Bestil en prøvekasse

Nu har du mulighed for at bestille en prøvekasse med 8 forskellige sandwichbrød - helt gratis

12.10.2020

Ny bolche variant

Nu tilbyder vi en ny bolchevariant med Æblesmag

15.09.2020

I denne søde (og rene) ….. julegrød!

Julegrød – eller risengrød, som vi også kalder det uden for den søde juletid – er ’comfort food’, så

24.08.2020

Gode tips til en spændende og sikker spiseoplevelse

Find folderen med gode tips

24.08.2020

Nye spændende spiseoplevelser med TENDER PORK®

Er du klar til at udfordre den klassiske buffet i kantinen, restauranten eller på konferencen?

31.07.2020

Nye dressing varianter

Nu tilbyder vi to nye dressingvarianter - En med Ristet Sesam og en med Appelsin & Rosmarin

14.07.2020

Ny kampagne skal øge danskernes lyst til at spise ude igen

En ny digital kampagne Spis Ude Igen skal få danskerne til igen at besøge deres lokale spisesteder.

22.05.2020

Oksekødspølse

Vi har givet smagsoplevelsen et nøk opad med denne grovhakkede oksepølse.

22.05.2020

XL Pølsehorn med chili og cheddar

Med vores nye, store XL pølsehorn har vi peppet pølsehornet op både i smag og størrelse.

22.05.2020

Dansk kamfilet af gris

Nu er der godt nyt til dig, der gerne vil servere det møreste kød.

18.05.2020

Flasker lavet af genanvendt plastisk

Jakobsens skifter squueze flasker ud med flasker lavet af genanvendt plastik.

20.04.2020

En praktisk ny emballage

Nu kan du få dine yndlings honninger i en stor praktisk emballage.

08.04.2020

Kæmpe Isingfileter

Kæmpe isingfileter er fulde af muligheder, og så smager de fantastisk.

13.03.2020

Genanvendelse til opbevaring af fødevarer

Arla Pro bidrager til miljøindsatsen og gør samtidig hverdagen nemmere for professionelle køkkener.

03.03.2020

Newfoundland hummer - hel og kogt

Hel, kogt canadisk hummer fra Newfoundland

10.02.2020

Alaska Pollock gratineret, økologisk topping

Alaska Pollock gratineret m/kartofler, løg og krydderier og økologisk topping.

10.02.2020

Alaska Pollock gratineret, økologisk topping

Alaska Pollock gratineret m/kartoffelflager, ost og krydderier, økologisk topping

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev