Stande & priser

Vi har gjort det nemt for dig at blive udstiller på Madværkstedet:
De fleste stande er ready-to-use konceptstande, som allerede er bygget op, når du ankommer – så du blot skal medbringe dine produkter.

Hallen er desuden inddelt efter produktområder, så du er sikker på at få en stand i den del af hallen, der er skræddersyet til netop dig.

Derudover kan du som udstiller deltage i spændende events, som alle er med til at bringe dig endnu tættere på de besøgende.

Se stande & priser Se halplan

Nøgletal fra Madværkstedet 2019

Målgruppen

De fleste besøgende er direktører og/eller indkøbere.

De fleste besøgende er fra restauranter og kantiner.

Se hele analysen

4.841
besøgende i 2019
77%
af de besøgende kommer fra Sjælland
4,0
stjerner ud af 5 fra de besøgende
82%
beslutter eller påvirker indkøb i deres virksomhed

Book en stand

Ønsker du at være en del af Madværkstedet 2023? Kontakt os eller send en uforpligtende forespørgsel ved at udfylde nedenstående formular. Du vil herefter blive kontaktet vedrørende dine muligheder på Madværkstedet 2023.

Vælg ét af de nedenstående produktområder, som dit produkt/dine produkter bedst muligt passer ind under.
Consent(Required)

Udtalelser

Madværkstedet har skabt en god scene, hvor vi kan møde nye og nuværende kunder i hovedstadsområdet og præsentere dem for spændende nyheder og vores sortiment af vine, øl og læskedrikke.

Hos Kjær & Sommerfeldt arbejder vi aktivt på at gøre vinbranchen mere bæredygtig for at sikre en bedre og mere bæredygtig verden for både mennesker og miljø. Vi vil gerne gøre det lettere for vores kunder at vælge vine, spiritus, øl og læskedrikke med bæredygtighed in mente. Det ser vi særligt frem til at kunne præsentere på Madværkstedet.

Olivier Jacques Tabo
Sandi Deleuran
Salgschef, Kjær & Sommerfeldt

Vi ser meget frem til at deltage på Madværkstedet. Det bliver spændende at afprøve et lidt anderledes messe set-up, og interessant at se hvordan det bliver modtaget af de besøgende. Dejligt at messerne adskiller sig lidt fra hinanden.

Marianne Rottbøll, Marketing Manager, Nordic
Royal Greenland

Vi er overbeviste om, at der fortsat er et stort behov for en messe som Madværkstedet. Madværkstedet er et godt supplement til Foodexpo, fordi messen dækker Københavnsområdet, og derfor ser vi frem til at deltage.

Bjarne Nøhr
Director, National Sales
Good Food Group

Hos Midsona går økologi og plantebaserede måltider hånd i hånd med tidens krav til sunde og klimavenlige måltider. Vi har valgt at deltage på Madværkstedet, da messens centrale placering i hovedstadsområdet tiltrækker kunder med samme kærlighed til økologi som os.

Lars Poulsen, Business Manager Foodservice/Industri
Midsona

Noget af det virkelig spændende ved VIP-køkkenerne er muligheden for at samarbejde på tværs af leverandører og med fælles kundegrupper. Jeg er overbevist om, at det vil være til gavn for begge parter.

Gustaf Birkoff, senior director, Foodservice Denmark
Arla Foods

Book et VIP køkken

Få mere ud af din messedeltagelse og afhold eksklusive kundearrangementer i et af Madværkstedets to VIP køkkener. Her kan du invitere op til 25 udvalgte kunder med til en uforglemmelig ‘private dining’ – lige i hjertet af København.

I Madværkstedets VIP køkkener får du både lokale, fuldt udstyret køkken samt flot opdækkede borde. De perfekte rammer for at netværke med dine kunder, præsentere dine produkter og samtidig være vært for en brunch, frokost, middag, fyraftensdrink eller andet.

Se info & priser
Nummeret på den stand, du har booket på Madværkstedet, eksempelvis 1234. Har du endnu ikke booket en stand? Kontakt os
Consent(Required)

Vælg ét af de nedenstående produktområder, som dit produkt/dine produkter bedst muligt passer ind under.
Consent(Required)

BLIV EN DEL AF ET NYT IVÆRKSÆTTEROMRÅDE

Er du en nyopstartet virksomhed inden for føde- eller drikkevarer, og er din virksomhed max 5 år gammel? Så har du nu mulighed for at bliver udstiller på Madværkstedet i det nye iværksætterområde ”Boblerne”.

Se info & priser Kontakt os

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev