Book en stand

Vil du sikre dig din standplacering på Madværkstedet København?

Kontakt os eller send en uforpligtende forespørgsel ved at udfylde nedenstående formular. Du vil herefter blive kontaktet vedrørende dine muligheder.

Consent(Required)

Stande & priser

Vi har gjort det nemt for dig at blive udstiller på Madværkstedet:
De fleste stande er ready-to-use konceptstande, som er bygget op, når du kommer, så du blot skal sætte dine produkter på hylderne.

Hallen er desuden inddelt efter produktområder, så du er sikker på at få en stand i den del af hallen, der er skræddersyet til netop dig.

Derudover kan du som udstiller deltage i spændende events, som alle er med til at bringe dig endnu tættere på de besøgende.

Se stande & priser


Se haloversigt

ER DU IVÆRKSÆTTER?

Er du en nyopstartet virksomhed inden for føde- eller drikkevarer, og er din virksomhed max 5 år gammel?

Så har du nu mulighed for at deltage med en iværksætterstand på Madværkstedet København.

kr. 5.000,- inkl. tilmeldingsgebyr

 

Deltag også på Foodexpo 22.-24. marts 2026 og få den ene af de to iværksætterstande til halv pris.

kr. 7.500,- inkl. tilmeldingsgebyr

 

Læs mere her Kontakt os

Nøgletal fra Madværkstedet 2023

Målgruppen

Hoveddelen af de besøgende er direktører og indkøbere fra restauranter og kantiner.

Se hele analysen
4.132
gæster besøgte sidste messe i 2023
78%
af de besøgende kommer fra Sjælland
4,1
vurdering på en skala fra 1-5 fra de besøgende
84%
beslutter eller påvirker indkøb i deres virksomhed

Udtalelser

Madværkstedet er et oplagt event til at introducere nye vine. Det er en effektiv platform til at møde kunder og samarbejdspartnere ansigt til ansigt og en unik mulighed for at skabe brandbevidsthed og få direkte feedback på produkter.

Sandi Deleuran
Sales Manager HORECA
Kjær & Sommerfeldt

Hancock Bryggerierne deltager på Madværkstedet København for at øge synligheden i København og på det sjællandske marked. Deltagelsen giver os samtidig mulighed for at etablere kontakt med potentielle nye kunder, som vi ellers ikke ville møde.

Henrik Veinholt Nielsen
Sælger
Hancock Bryggerierne A/S

 

 

 

 

Vi deltager på Madværkstedet København, fordi det giver os mulighed for at indhente mange, nye leads. Det er samtidig et godt vindue til at vise nyheder frem og inspirere til nye anvendelsesmuligheder af vores produkter.

Morten Norvin
Salgschef
Deli Drengene

På Madværkstedet 2023 har de besøgende været de helt rigtige, og der har været god aktivitet. Konceptområderne gør det nemt for folk at navigere rundt og finde frem til lige netop den type udstillere, der appellerer til dem.

Lisbeth Wassmann Hjertebjerg
Marketingdirektør
Valsemøllen

Vi fik rigtig mange gode leads på sidste udgave af Madværkstedet. Konceptet med at stå med beslægtede virksomheder, gjorde at de besøgende, der kommer ned til vores stand, var meget interesserede i at høre nærmere om vores produkter.

Ronni Lundegaard
Ejer
VeganFood

Hos Midsona går økologi og plantebaserede måltider hånd i hånd med tidens krav til sunde og klimavenlige måltider. Vi har valgt at deltage på Madværkstedet, da messens centrale placering i hovedstadsområdet tiltrækker kunder med samme kærlighed til økologi som os.

Lars Poulsen
Business Manager Foodservice/Industri
Midsona

Gæsterne på Madværkstedet er et miks af gastronomiske udviklere og indkøbere fra rigtig mange af de store kæder, og det er min klare fornemmelse, at de går glade og inspirerede herfra.

Martin Rosbech
Key Account Manager
Arla Pro

Vi er overbeviste om, at der fortsat er et stort behov for en messe som Madværkstedet. Madværkstedet er et godt supplement til Foodexpo, fordi messen dækker Københavnsområdet, og derfor ser vi frem til at deltage.

Bjarne Nøhr
Director, National Sales
Good Food Group

MADVÆRKSTEDETS OFFICIELLE MESSEMAGASIN

Få en annonceplads i Madværkstedets officielle messemagasin, som udgives af trendinstituttet pej gruppen. Magasinet er målrettet professionelle aktører i fødevarebranchen og trykkes i et oplag på 3.000 stk.

Det omdeles til 1.000 københavnske restauranter, caféer og hoteller før messen og deles ud ved indgangen til Madværkstedet. Derudover vil magasinet blive tilgængeligt i en digital version på vores hjemmeside her, samtidig med at det sendes pr. mail til 20.000+ modtagere, der er på eksisterende og godkendte mailinglister i regi af vores fødevaremesser.

Madværkstedets officielle messemagasin udkommer cirka en måned før messestart, og med en annonce i magasinet sikrer du, at din virksomhed og dine produkter bliver synlige for beslutningstagere og indkøbere i fødevarebranchen – både før, under og efter messen.

Se priser og læs mere her

Markedsføring af dine produkter og nyheder

Som udstiller på Madværkstedet København får du 3 måneders gratis prøveperiodemadværkstedet.dk, hvor du kan oprette de produkter og nyheder, du tager med på messen. Alle produkter vises her fra primo januar 2025, og hver uge frem mod messen markedsfører vi ‘Ugens produktnyhed’ på Instagram.

Prøveperioden er en eksklusiv mulighed for dig og en effektiv måde at få maksimal eksponering frem mod din messedeltagelse.

Udstillerhåndbogen

For dig, der allerede er tilmeldt Madværkstedet København

Dine forberedelser til Madværkstedet København starter i Udstillerhåndbogen – dit digitale værktøj, hvor vi har samlet alle praktiske informationer vedr. din messedeltagelse.

For at logge ind skal du bruge dit brugernavn og password, som du har modtaget i en velkomstmail. Kontakt os på [email protected], hvis vi skal gensende det.

 

Log ind her

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev