Book en stand

Vil du sikre dig din standplacering på Madværkstedet?

Kontakt os eller send en uforpligtende forespørgsel ved at udfylde nedenstående formular. Du vil herefter blive kontaktet vedrørende dine muligheder.

Consent(Required)

Stande & priser

Vi har gjort det nemt for dig at blive udstiller på Madværkstedet:
De fleste stande er ready-to-use konceptstande, som allerede er bygget op, når du ankommer – så du blot skal medbringe dine produkter.

Hallen er desuden inddelt efter produktområder, så du er sikker på at få en stand i den del af hallen, der er skræddersyet til netop dig.

Derudover kan du som udstiller deltage i spændende events, som alle er med til at bringe dig endnu tættere på de besøgende.

Se stande & priser


Se haloversigt

Nøgletal fra Madværkstedet 2023

Målgruppen

Hoveddelen af de besøgende er direktører og indkøbere fra restauranter og kantiner.

Se hele analysen
4.132
gæster besøgte sidste messe i 2023
78%
af de besøgende kommer fra Sjælland
4,1
vurdering på en skala fra 1-5 fra de besøgende
84%
beslutter eller påvirker indkøb i deres virksomhed

ER DU IVÆRKSÆTTER?

Er du en nyopstartet virksomhed inden for føde- eller drikkevarer, og er din virksomhed max 5 år gammel?

Så har du nu mulighed for at bliver udstiller på Madværkstedet for kun 5.000 kr.

Se info & priser Kontakt os

Praktisk info

Åbningstider:
Opbygning: Mandag den 10. marts 2025
Messens åbningstider: Tirsdag den 11. marts og onsdag den 12. marts kl. 09.00 – 17.00
Nedbrydning: Onsdag den 12. marts fra kl. 17.00 og torsdag den 14. marts

Overnatning:
Vi anbefaler overnatning på Hotel Scandic Sydhavnen. Her finder du 180 gratis p-pladser, og det er også herfra, den gratis shuttlebus til Lokomotivværkstedet afgår.

Som udstiller på Madværkstedet koster et standardværelse 1150 kr. ved 1 person, og 1350 ved to personer. Prisen er pr. værelse pr. nat, og er inkl. morgenmad. Book senest 10. februar 2025 herunder, eller oplys bookingkoden BOOK100325 i telefonen for at gøre brug af tilbuddet:

Book overnatning


Gratis shuttlebus for udstillere:
Begge messedage kører der gratis shuttlebusser morgen og aften mellem Hotel Scandic Sydhavnen og Lokomotivværkstedet (tidsplan følger). Tilmelding er ikke nødvendigt. 

Parkering:
Der er et meget begrænset antal parkeringspladser ved Lokomotivværkstedet, og vi opfordrer til, at du som udstiller kun benytter dem under opbygning og nedbrydning. I messens åbningstid er parkeringspladserne forbeholdt de besøgende.

Metro:
Den nye metro station, Havneholmen, er lokaliseret ved Fisketorvet, og ligger i kort gåafstand fra Lokomotivværkstedet. 

 

Udtalelser

Gæsterne på Madværkstedet er et miks af gastronomiske udviklere og indkøbere fra rigtig mange af de store kæder, og det er min klare fornemmelse, at de går glade og inspirerede herfra.

Martin Rosbech, Key Account Manager
Arla Pro

På Madværkstedet 2023 har de besøgende været de helt rigtige, og der har været god aktivitet. Konceptområderne gør det nemt for folk at navigere rundt og finde frem til lige netop den type udstillere, der appellerer til dem.

Lisbeth Wassmann Hjertebjerg Marketingdirektør
Valsemøllen

Vi fik rigtig mange gode leads på sidste udgave af Madværkstedet. Konceptet med at stå med beslægtede virksomheder, gjorde at de besøgende, der kommer ned til vores stand, var meget interesserede i at høre nærmere om vores produkter.

Ronni Lundegaard. Ejer
VeganFood

Vi ser meget frem til at deltage på Madværkstedet. Det bliver spændende at afprøve et lidt anderledes messe set-up, og interessant at se hvordan det bliver modtaget af de besøgende. Dejligt at messerne adskiller sig lidt fra hinanden.

Marianne Rottbøll, Marketing Manager, Nordic
Royal Greenland

Hos Midsona går økologi og plantebaserede måltider hånd i hånd med tidens krav til sunde og klimavenlige måltider. Vi har valgt at deltage på Madværkstedet, da messens centrale placering i hovedstadsområdet tiltrækker kunder med samme kærlighed til økologi som os.

Lars Poulsen, Business Manager Foodservice/Industri
Midsona

Noget af det virkelig spændende ved Madværkstedet er muligheden for at samarbejde på tværs af leverandører og med fælles kundegrupper. Jeg er overbevist om, at det er til gavn for alle.

Gustaf Birkoff, senior director, Foodservice Denmark
Arla Foods

Madværkstedet har skabt en god scene, hvor vi kan møde nye og nuværende kunder i hovedstadsområdet og præsentere dem for spændende nyheder. Vi vil gerne gøre det lettere for vores kunder at vælge vine, spiritus, øl og læskedrikke med bæredygtighed in mente, og det ser vi frem til at kunne præsentere på Madværkstedet.

Olivier Jacques Tabo
Sandi Deleuran
Salgschef, Kjær & Sommerfeldt

Vi er overbeviste om, at der fortsat er et stort behov for en messe som Madværkstedet. Madværkstedet er et godt supplement til Foodexpo, fordi messen dækker Københavnsområdet, og derfor ser vi frem til at deltage.

Bjarne Nøhr
Director, National Sales
Good Food Group

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev