Book en stand

Koncept og priser til Madværkstedet 2025 er under udarbejdelse, men allerede nu kan du sikre dig din standplacering på messen!

Kontakt os eller send en uforpligtende forespørgsel ved at udfylde nedenstående formular. Du vil herefter blive kontaktet vedrørende dine muligheder på Madværkstedet 2025.

Vi glæder os til at opdatere siden med info og priser medio 2024.

Consent(Required)

Udtalelser

Vi ser meget frem til at deltage på Madværkstedet. Det bliver spændende at afprøve et lidt anderledes messe set-up, og interessant at se hvordan det bliver modtaget af de besøgende. Dejligt at messerne adskiller sig lidt fra hinanden.

Marianne Rottbøll, Marketing Manager, Nordic
Royal Greenland

Hos Midsona går økologi og plantebaserede måltider hånd i hånd med tidens krav til sunde og klimavenlige måltider. Vi har valgt at deltage på Madværkstedet, da messens centrale placering i hovedstadsområdet tiltrækker kunder med samme kærlighed til økologi som os.

Lars Poulsen, Business Manager Foodservice/Industri
Midsona

Madværkstedet har skabt en god scene, hvor vi kan møde nye og nuværende kunder i hovedstadsområdet og præsentere dem for spændende nyheder og vores sortiment af vine, øl og læskedrikke.

Hos Kjær & Sommerfeldt arbejder vi aktivt på at gøre vinbranchen mere bæredygtig for at sikre en bedre og mere bæredygtig verden for både mennesker og miljø. Vi vil gerne gøre det lettere for vores kunder at vælge vine, spiritus, øl og læskedrikke med bæredygtighed in mente. Det ser vi særligt frem til at kunne præsentere på Madværkstedet.

Olivier Jacques Tabo
Sandi Deleuran
Salgschef, Kjær & Sommerfeldt

Vi er overbeviste om, at der fortsat er et stort behov for en messe som Madværkstedet. Madværkstedet er et godt supplement til Foodexpo, fordi messen dækker Københavnsområdet, og derfor ser vi frem til at deltage.

Bjarne Nøhr
Director, National Sales
Good Food Group

Noget af det virkelig spændende ved Madværkstedet er muligheden for at samarbejde på tværs af leverandører og med fælles kundegrupper. Jeg er overbevist om, at det er til gavn for alle.

Gustaf Birkoff, senior director, Foodservice Denmark
Arla Foods

Nøgletal fra Madværkstedet 2023

Målgruppen

De fleste besøgende er direktører og/eller indkøbere.

De fleste besøgende er fra restauranter og kantiner.

Se hele analysen fra Madværkstedet 2023 her
4.132
besøgende i 2023
78%
af de besøgende kommer fra Sjælland
4,1
vurdering på en skala fra 1-5 fra de besøgende
84%
beslutter eller påvirker indkøb i deres virksomhed

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev