Tryk på datoerne herunder og se programmet for Madværkstedet København.
Oversigten opdateres løbende…
10.00-16.00: Drop-in workshops med Rub & Stub
9.00-17.00: Danmarksmesterskaberne i Mocktails™
9.00-17.00: Årets Kok & Årets Tjener 2025
10.00-16.00: Drop-in workshops med Rub & Stub
10.00-10.30: Oplæg v/ Casper Bilton ‘Grønnere sportsernæring til elitesportsfolk, breddeidrætten og fitnessudøveren’
11.00-11.30: Oplæg v/ Claire Demontreuil ‘Sådan gør du plantebaseret mad på farten attraktivt’
12.00-12.30: Oplæg v/ Adam Kuskner ‘Nudging til grønne valg: Plantebaserede oplevelser til møder og konferencer’
13.00-13.30: Oplæg v/ Michelle Nadia Werther og Marie Luja Rasmussen ‘En grønnere fremtid – på uddannelser og i foodservice’
14.00-14.30: Oplæg v/ Daniel Barrera Madsen ‘Grøn mad på søndagsturen’
15.00-15.30: Oplæg v/ Tina Beermann ‘Grøn mad til ældre og småtspisende patienter’
9.00-17.00: Danmarksmesterskaberne i Cocktails™
9.00 – 17.00: Årets Kokkelever, Årets Tjenerelever og Årets Caterelever 2025
Planteriget er eventområdet i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’, hvor du kan blive opdateret på alt det der rører sig inden for det grønne og plantebaserede.
Begge messedage kan du hente viden og inspiration på Køkkenscenen, hvor branchens eksperter står klar til at holde spændende foredrag og masterclasses.
I workshopområdet lærer Rub & Stub dig at lave sundhedsfremmende greenies med fokus på økologiske, lokale og sæsonbaserede grøntsager.
Begge dele er gratis at deltage i og kræver ingen tilmelding.
I oplevelseszonen ‘Brød & Kager’ finder du workshopområdet Nørderiet. Her kan du begge messedage deltage i workshops med fokus på sundhed, økologi, madspild, genanvendelse og bæredygtighed – alt sammen med udgangspunkt i brød og det gode håndværk.
Programmet er under udarbejdelse og offentliggøres snarest.
I oplevelseszonen ‘Vin & Spiritus’ finder du eventområdet Baren. Her indtager professionelle bartendere scenen for at eksperimentere på livet løs med nye smagskombinationer og dyster tirsdag d. 11. marts om Danmarksmesterskabet i Mocktails™ og onsdag d. 12. marts om Danmarksmesterskabet i Cocktails™.
Showkøkkenet er eventområdet i oplevelseszonen ’Kød & Fisk’. Her går branchens eksperter i køkkenet med lærerige masterclasses, der skal inspirere dig til at tage det sunde og klimavenlige valg.
Programmet er under udarbejdelse og offentliggøres snarest.
Kulinarisk dygtighed og gastronomi er på skemaet, når Madværkstedet tirsdag d. 11. marts danner rammerne for Årets Kok og Årets Tjener – danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere.
Dagen efter, onsdag den 12. marts, skal Årets Kokkeelever, Årets Tjenerelever og Årets Caterelever findes, når Årets Elevkonkurrencer løber af stablen.
Mesterskaberne arrangeres af HORESTA og 3F, og vil foregå i hele messens åbningstid.
Med en gratis billet til Madværkstedet København har du også fri adgang til at opleve konkurrencerne på tætteste hold.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen på Madværkstedet København i Lokomotivværkstedet den 11.-12. marts 2025.
Billetter er GRATIS og kan bestilles via linket nedenfor.
Bemærk, Madværkstedet København er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet. Privatpersoner og børn under 15 år har ingen adgang.
Vi har forståelse for, at det i visse tilfælde kan være nødvendigt at tage sit barn med, og her er det muligt at købe børnebilletter til kr. 200,- ved indgangen. Børn under 1 år har gratis adgang. Det er ikke tilladt at tage barnevogn med ind på messen, men vi tilbyder barnevognsparkering ved indgangen plus udlån af gratis bæresele (depositum kr. 500,-).