Events

HVAD SKER PÅ MADVÆRKSTEDET?

Tryk på datoerne herunder og se, hvad der sker på Madværkstedet på de to messedage.

Oversigten opdateres løbende …

 • 21 marts
 • 22 marts

Eventområder

 • Planteriget
 • Nørderiet
 • Baren
 • Showkøkkenet
 • Fagkonkurrencer
 • Planteriget
 • Planteriget

  Vil du opdateres på hvad der rører sig inden for det grønne og plantebaserede, må du ikke gå glip af en tur forbi “Grønt & Plantebaseret”s eget event område, Planteriget.

  Her kan du begge messedage deltage i spændende foredrag og masterclasses afholdt af messens udstillere.

  (Program følger …)

  De to søstre fra Pure Dansk, Malene og Astrid Søgaard, afholder daglige, åbne workshops. Her kan du lære alt om danske økologiske bælgfrugter, hvor du også kan lære at lave en grønnere version af den klassiske hønsesalat.

  Kig forbi og få en indføring i deres fantastiske opskriftsunivers. Du får en opskrift og din hjemmelavede smagsprøve med hjem.

  Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

  Se programmet her:

  Se programmet

 • Nørderiet
 • Nørderiet

  I Brød & Kager området finder du workshopområdet “Nørderiet”, hvor du begge messedage har mulighed for at deltage i lukkede workshops med fokus på økologi, madspild, genanvendelse og bæredygtighed – alt sammen med udgangspunkt i brød og det gode håndværk.

  Her får du mulighed for at blive guidet igennem spændene workshops, at nørde med og fordybe dig i blandt andet surdejsbrød, hvordan du kan reducere dit madspild og meget mere.

  Det er gratis at deltage i workshoppen, dog er der begrænset pladser, så skynd dig at få booket din plads!

  Se programmet og book din plads her:

  Book plads til workshop

 • Baren
 • Baren

  I Baren kan du opleve lækre smagninger, farverige produktdemonstrationer og spændende fortællinger om vin, spiritus, cocktails og drikkevarer – alt sammen hosted af messens udstillere.

  Baren bestyres af Sune Urth, som siden 2001 har arbejdet i det Københavnske natteliv, og som har rejst i hele Skandinavien for at undervise bartendere, tjenerelever og sommelierer i spiritus og cocktails. Derudover har han skrevet adskillige bøger om spiritus.

  Mellem udstillernes sessions vil Sune være vært for en række små seminarer, hvor den røde tråd bliver bæredygtighed, genanvendelse og fuld udnyttelse af råvarerne.

  Se programmet her:

  Se programmet

 • Showkøkkenet
 • Showkøkkenet

  Showkøkkenet er aktivitetsområdet i oplevelseszonen ’Kød & Fisk’ og for dig, der er interesseret i netop denne produktkategori.

  Vær med, når branchens eksperter går i køkkenet med lærerige masterclasses, der skal inspirere dig til at tage det bæredygtige og klimavenlige valg.

  Begge messedage kan du bl.a. møde Povl Lønberg fra Det Danske Østersakademi, som sammen med østerskok Jonas Harboe Frederiksen gør dig klogere på østers – nok en af Danmarks mest klimavenlige madvarer, som kan tilberedes helt uden brug af strøm.

  Oplev også kok og foredragsholder Claus Holm, når han tilbereder muslinger – en ægte klimabasker.

  Derudover kan du også møde slagter Michael Museth, når han sammen med den nye generation af slagterelever inspirerer til, hvordan vi i højere grad bør tænke kød som tilbehør frem for hovedingrediens i vores måltider.

  Se programmet her:

  Se programmet
 • Fagkonkurrencer
 • HORESTA fagkonkurrencer

  Kulinarisk dygtighed og gastronomi er på skemaet, når Madværkstedet mandag d. 21. marts danner rammerne for Årets Kok og Årets Tjener – danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere.

  Dagen efter, tirsdag den 22. marts, skal Årets Kokkeelever, Årets Tjenerelever og Årets Caterelever findes, når DM for elever løber af stablen.

  Mesterskaberne arrangeres af HORESTA og 3F, og vil foregå i hele messens åbningstid.

  Som besøgende har du fri adgang til at opleve konkurrencerne på tæt hold, og der er gratis adgang til konkurrenceområdet, så længe du har en billet til Madværkstedet.

  Se programmet her:

  Se programmet

  Få overblik over hallen

  Halplan

  Madværkstedet indrettes i zoneopdelte oplevelsesuniverser, så du nemt og hurtigt kan finde rundt blandt messens spændende udstillere og de mange inspirerende aktiviteter. 

  Kød & Fisk
  Frugt, Grønt & Plantebaseret
  Brød & Kager
  Specialiteter
  Mejeri
  Non-food
  Drikkevarer
  Vin & Spiritus
  HORESTA konkurrenceområde
  VIP-køkkener

  Se halplan

  BESTIL DIN BILLET

  Du kan gratis bestille billetter til Madværkstedet lige her på siden.

  Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

  Privatpersoner og børn op til 15 år har ingen adgang.

  Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

  Bestil din billet

  All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

  Cookie- og privatlivspolitik

  Tilmeld nyhedsbrev