Ost giver smag til grønne retter

Vi skal alle spise flere grøntsager og flere bælgfrugter, hvis vi skal leve op til de danske kostråd. Mange synes, det er svært med nye grønne retter og holder fast i kendte råvarer og smage. Men ved at kombinere grøntsager og bælgfrugter med en mindre mængde lagret ost, tilføres retten både tekstur og smag – og vigtige næringsstoffer. Lagret ost kan tilføre den smag af umami, som mange kan savne i en grønsagsret. 

Kom og få en smagsprøve, når iværksætter og kok Christian Bøjlund og Merete Myrup, ernæringschef i Mejeriforeningen, taler om fordelen ved at kombinere det grønne med den gule ost.

Oplægget finder i ‘Showkøkkenet‘, som du finder i oplevelseszonen ‘Kød & Fisk’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev