Der skal ikke så meget kød til at oppe næringsstofsammensætningen i et ellers grønt måltid. Sammen med godt med grøntsager og frugt kan en smule grisekød gør meget godt for smag, tekstur og næringsstofsammensætning i et måltid. Bare 15-50 gram tilberedt kød i måltidet, øger optagelsen af jern og zink fra vegetabilier som bælgfrugter, fuldkorn og mørkegrønne grøntsager.
Det er en smuk synergi, der opstår mellem det animalske og det vegetabilske. Smag selv, når iværksætter og kok Christian Bøjlund og ernæringsekspert Puk Maia Holm-Søndergaard, chefkonsulent i afdelingen for ernæring, sundhed og måltider i Landbrug & Fødevarer, bringer dig ind i fødevaresynergiernes verden.
Oplægget finder i ‘Showkøkkenet‘, som du finder i oplevelseszonen ‘Kød & Fisk’.
Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!