Deltag i en eksklusiv workshop, hvor Mark Hermann Chocolate guider dig gennem deres udsøgte Petit Four-kollektion. Oplev inspirationen bag de delikate kreationer og lær, hvordan økologi og tekstur spiller en afgørende rolle i at skabe den uforlignelige smag.
Få indsigt i fordelene ved at kunne fryse Petit Four-produkterne, så du altid har friske og velsmagende chokolader klar til servering.
Under workshoppen vil du naturligvis have mulighed for at forkæle dine smagsløg med lækre smagsprøver.
Om Mark Hermann Chocolate:
Mark Hermann Chocolate er en dansk chokoladefabrikant, der specialiserer sig i økologiske flødeboller, fyldte chokolader og råchokolade af høj kvalitet. Med fokus på økologiske ingredienser og ansvarlig produktion skaber de smukke, æstetisk præsenterede chokoladeprodukter. Mark Hermann Chocolate tilbyder også Original Beans, råchokolade til professionelle, der ønsker at udvikle deres egne unikke kreationer. Deres kompromisløse fokus på smag, kvalitet og design gør dem til et særligt valg for chokoladeelskere.
Målgruppen for workshoppen er primært restauranter, mødeforplejning, event og virksomhedsgaver.
Det er gratis at deltage i workshoppen, men kræver at du booker en plads (først til mølle).
Billetter kan tilkøbes gratis når du bestiller din billet til madværkstedet her.
Workshoppen finder sted i ‘Nørderiet‘ – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.
Nørderiet er et workshopområde, hvor udstillere kan afholde inspirerende workshops for messens besøgende. Her gives mulighed for at præsentere produkter og engagere kunderne i kreative aktiviteter
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!