Oplev ægte italiensk gastronomi og vores nye premium frosne pasta

Til dette event viser Fabio Giacopelli, hvordan frosne, friske pasta fra La Prosciutteria Engros ApS, kan gøre det nemt at lave lækre og autentiske italienske retter – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du vil få masser af inspiration til, hvordan du kan bruge pastaen i forskellige retter.

Fabio Giacopelli står for dagens demonstration. Fabio er en yderst erfaren kok, der har lært sit håndværk af den legendariske Gualtiero Marchesi, grundlægger af den prestigefyldte italienske madlavningsskole ALMA i Colorno (Parma). Fabio har arbejdet på flere Michelin-restauranter i Italien og samlet erfaring fra køkkener verden over. I dag underviser han i “Køkkenteknikker” på ALMA og er en velkendt gæst i italienske tv- og radioprogrammer.

Oplægget med La Prosciutteria Engros ApS finder sted i ‘Showkøkkenet‘, som du finder i oplevelseszonen ‘Kød & Fisk’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev