Masterclass: Vaniljens vidunderlige verden

Denne workshop er for dig, der er nysgerrig på, hvordan vanilje dyrkes, forarbejdes og på hvorfor vi midt i de voldsomme prisstigninger også oplevede et stort fald i kvaliteten af vanilje. 

Vi dykker ned i de forskellige vaniljesorter og deres unikke karakteristika og undersøger, hvordan høsttidspunkt og forarbejdningen påvirker smagen. Undervejs vil der være smags- og duftprøver, så du selv kan opleve, hvor forskellig vanilje kan være, og hvad der skaber den bedste kvalitet.

Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål og få indsigt i alt det, du måske ikke vidste om vanilje.

Om Mette Ravn:
Mette Ravn er en internationalt anerkendt vaniljeekspert, forfatter, foredragsholder og kvinden bag Mette Ravn Vanilje – den bedste vanilje fra hele verden – samt grundlægger af den økologiske vaniljefarm, Lake Victoria Vanilla.

Det er gratis at deltage i masterclassen, og der er ingen tilmelding. Udstyr er tilgængeligt for de første 15 deltagere, og der er plads til 20 stående. Pladserne tildeles efter først-til-mølle

Masterclassen finder sted i ‘Nørderiet‘ – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager.

Nørderiet er et workshopområde, hvor udstillere kan afholde inspirerende workshops for messens besøgende. Her gives mulighed for at præsentere produkter og engagere kunderne i kreative aktiviteter

Læs mere om Mette Ravn Vanilje her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev