Superfoods: Findes de overhovedet, og hvis ja, hvordan får du dem så brugt i maden?
Superfoods er tildels en pop-titel eller et pop-ord, men der er faktisk masser af ægte superfoods. Alle de typer fødevarer og ingredienser, som vi alle er enige om er sunde, de er nemlig superfoods, når det kommer til sundheden. Altså grøntsager, bær, frugter, nødder, frø, kerner, mandler, bælgfrugter, fisk, skaldyr, æg, indmad og koldpressede planteolier … ja selv redeligt rødt kød med måde (og respekt for naturen, miljøet og dyrene) er en superfood. De har alle en positiv effekt på sundheden, når man spiser dem alle i rette forhold og mængder samt får dem spist regelmæssigt. Og så er der faktisk et par enkelte fødevarer, der kan noget ekseptionelt, når det kommer til sundheden.
Så lær hvordan du gør maden bestående af alle de sunde ingredienser og fødevarer til superfood, og hør hvilke enkelte fødevarer og ingredienser, der kan blive den ekstra glasur på kransekagen rent sundhedsmæssigt.
Oplægget holdes af Umahro Cadogan der ekspert i Functional Medicine, sundhed, ernæring og toppræstation. Han er kendt som “sundhedens mastermind” og har en stor passion for både sundhed og madlavning.
Oplægget finder sted på ‘Sundhedsscenen‘ – dette års store nyhed på Madværkstedet København, som du finder på podium nr. 1 i Lokomotivværkstedet.
Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!