Hvordan får man turister, festivalgæster og familien på søndagstur til at spise grønnere? Vi kender det alle: når man holder fri, må man gerne synde lidt.
I dette oplæg dykker Daniel Barrera Madsen ned i køkkenskuffen og finder redskaberne frem, som kan gøre dig i stand til at give dine gæster en madoplevelse, der smager dejligt samtidig med, at du har omtanke for den grønne omstilling.
Efter oplægget byder Danuiel på en lækker smæskesteg.
Oplægget finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’. Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Læs mere om Plantebaseret Videnscenter her
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!