Få indblik i, hvordan maden til ældre og småtspisende patienter kan gøres mere planterig og samtidig bibeholde en høj næringsværdi med masser af energi og protein, der er særligt vigtig for denne målgruppe. Oplægget holdes af Tina Beermann, der er diætist og projektleder for plantebaseret forplejning, og baseres bl.a. på erfaringer fra best practice-cases og et udviklingsprojekt med grønnere mad til plejehjems- og hospitalskøkkener.
Efter oplægget byder Tina Beermann på en lækker bønnebrownie.
Plantebaseret Videnscenter er en platform for forskningsprojekter, vidensdeling og forsøg i relation til omstillingen mod flere plantebaserede, økologiske fødevarer. Plantebaseret Videnscenter er stiftet af Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening i september 2020. Du kan læse mere om projektet her.
Oplægget finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’. Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!