Få indblik i, hvordan maden til ældre og småtspisende patienter kan gøres mere planterig og samtidig bibeholde en høj næringsværdi med masser af energi og protein, der er særligt vigtig for denne målgruppe. Oplægget holdes af Tina Beermann, der er projektleder for projektet “Planterig forplejning til ældre og patienter”, og baseres bl.a. på erfaringer fra best practice-cases og et udviklingsprojekt med grønnere mad til plejehjems- og hospitalskøkkener.
Efter oplægget byder Tina på en lækker bønnebrownie.
Oplægget finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’. Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Læs mere om Plantebaseret Videnscenter her
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!