Oplev nye muligheder i køkkenet med Valsemøllens økologiske havreris!
Deltag i vores inspirerende masterclass på Madværkstedet og få hands-on erfaring med et produkt, der skaber nye standarder for økologi og bæredygtighed.
De økologiske havreris er en innovativ og alsidig ingrediens, der kan løfte både hverdagsretter og gourmetanretninger. I masterclassen vil Kok Mads Herskind fra Rebælg, og marketingchef og kok Lisbeth Hjertebjerg vise dig, hvordan du kan bruge havreris til at skabe retter, der både smager fantastisk og tager ansvar for fremtiden.
Det kan du glæde dig til:
Tilmeld dig og vær med til at opdage, hvordan dette unikke produkt kan blive en fast del af dit køkkenrepertoire!
Om Valsemøllen:
Valsemøllen er en dansk møllevirksomhed med over 100 års erfaring. Virksomheden producerer mel og kornprodukter, herunder specialmel, kageblandinger og glutenfri produkter, med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Valsemøllen er kendt for at bruge danske korn og har et stærkt engagement i sundhed og klima. Deres mål er at tilbyde produkter, der er gode for både mennesker og miljø.
Målgruppen for workshoppen er primært kantiner, storkøkkener og restauranter.
Det er gratis at deltage i workshoppen, men kræver at du booker en plads (først til mølle).
Billetter kan tilkøbes gratis når du bestiller din billet til madværkstedet her.
Workshoppen finder sted i ‘Nørderiet‘ – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.
Nørderiet er et workshopområde, hvor udstillere kan afholde inspirerende workshops for messens besøgende. Her gives mulighed for at præsentere produkter og engagere kunderne i kreative aktiviteter
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!