Grønne smagsoplevelser – vejen til sundhed for dig og planeten

Hvordan gør vi bæredygtig og planterig mad til en smagsoplevelse, der begejstrer? Emil Andersen fra PerfectSeason og Aviaja Riemann-Andersen fra Agrain tager debatten om, hvordan vi skaber mad, der både er velsmagende, sund og bæredygtig. Med Johanne Birn som moderator udforsker vi, hvordan grønne retter kan skabe glæde for både mennesker og planeten. Og der bliver naturligvis mulighed for at smage undervejs.

Oplægget finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev