Madspild er dyrt for både klimaet og for økonomien og tal fra Miljøstyrelsen viser, at vi årligt smider ca. 75.600 ton mad ud i servicesektoren. I Fødevarestyrelsen har vi et særligt fokus på at nedbringe madspild i professionelle køkkener. I den forbindelse har vi udarbejdet en guide til hvordan man kan måle madaffald og madspild i professionelle køkkener og dermed komme godt i gang med at reducere madspildet.
Hør praksisnære erfaringer om arbejdet mod madspild i kantiner fra køkkenchefen på Syddjurs gymnasium Morten Myrhøj Møller og Senior Operation Manager Food fra ISS, Peter Aarup Nielsen i en dialog med Fødevarestyrelsens faglige enhed Bæredygtig mad og sundhed, Laura Brandt Sørensen og Nanna Kiy.
Oplægget finder sted i ‘Planteriget’, det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.
Besøg workshopområdet i eventområdet Planteriget begge messedage mellem 10.00 og 16.00.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!