Sådan reducerer du dit madaffald og madspild med systematiske målinger og nytænkende fifs

Madspild er dyrt for både klimaet og for økonomien og tal fra Miljøstyrelsen viser, at vi årligt smider ca. 75.600 ton mad ud i servicesektoren. I Fødevarestyrelsen har vi et særligt fokus på at nedbringe madspild i professionelle køkkener. I den forbindelse har vi udarbejdet en guide til hvordan man kan måle madaffald og madspild i professionelle køkkener og dermed komme godt i gang med at reducere madspildet.  

Hør praksisnære erfaringer om arbejdet mod madspild i kantiner fra køkkenchefen på Syddjurs gymnasium Morten Myrhøj Møller og Senior Operation Manager Food fra ISS, Peter Aarup Nielsen i en dialog med Fødevarestyrelsens faglige enhed Bæredygtig mad og sundhed, Laura Brandt Sørensen og Nanna Kiy. 

Oplægget finder sted i ‘Planteriget’, det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. 

Besøg workshopområdet i eventområdet Planteriget begge messedage mellem 10.00 og 16.00.

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev