Åbningstalk: Sundhed på menuen

Hvordan står det til med sundheden i de fødevarer, vi producerer? Og hvordan sikrer vi sundheden i den mad, vi serverer og spiser?

På Madværkstedet København tager vi temperaturen på sundheden i den danske fødevarebranche med en inspirerende åbningstalk, hvor et panel af nøglepersoner deler deres viden, erfaringer og visioner under temaet ‘Sundhed på menuen’.

Panelet består af:
Judith Kyst, Adm. direktør, Madkulturen
Claus Hein, Adm. direktør, Danpo
Morten Hassing, Head of Food Product & Performance, ISS Facility Services A/S

Samtalen modereres af Johanne Birn, der har over 15 års erfaring inden for fødevarebranchen og arbejder passioneret med bæredygtighed, udvikling og innovation.

Sammen med panelet giver Johanne Birn et aktuelt indblik i sundhedens tilstand i fødevarebranchen – fra politiske initiativer og virksomheders indsats til konkrete løsninger, der gør en forskel i praksis.

Gå ikke glip af muligheden for at høre førende stemmer i fødevarebranchen og få værdifuld indsigt, der kan inspirere dig og din virksomhed til at sætte sundhed på menuen.

Oplægget finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Fotokreditering: Villas Nørgaard, CLIP

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev