Få et indblik i hvad der foregår inden for grøn mad og tendenser i foodservice- og uddannelsesverden, når Michelle Nadia Werther, Projektleder hos Hotel- og Restaurantskolen, og
Marie Luja Rasmussen, Markedskonsulent hos Plantebaseret Videnscenter, deler ud af deres viden.
I oplægget kan du høre om de nyeste tiltag, som Hotel- og Restaurantskolen tilbyder elever og køkken-professionelle, som gerne vil inspireres til at lave mere grøn mad. Herudover vil du blive præsenteret for erfaringer fra Netværk for Foodservice – en netværksgruppe bestående af deltagere, som arbejder med mad i større eller mindre skala, og som har lykkes med flere grønne tiltag i deres bespisning.
Efter oplægget byder Michelle og Marie på lærerig sensorik, når du skal spise persille, mens du holder dig for næsen.
Oplægget finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’. Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Læs mere om Plantebaseret Videnscenter her
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!