Hvordan får man turister, festivalgæster og familien på søndagstur til at spise grønnere? Vi kender det alle: når man holder fri, må man gerne synde lidt.
I dette oplæg dykker Daniel Barrera Madsen, mad- og forbrugerspecialist, Plantebaseret Videnscenter, ned i køkkenskuffen og finder redskaberne frem, som kan gøre dig i stand til at give dine gæster en madoplevelse, der smager dejligt samtidig med, at du har omtanke for den grønne omstilling.
Efter oplægget byder Daniel Barrera Madsen på en lækker smæskesteg.
Plantebaseret Videnscenter er en platform for forskningsprojekter, vidensdeling og forsøg i relation til omstillingen mod flere plantebaserede, økologiske fødevarer. Plantebaseret Videnscenter er stiftet af Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening i september 2020. Du kan læse mere om projektet her.
Oplægget finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’. Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!