Horesta har sammen med Norion og Food med støtte fra Velliv haft et projekt ”Mental trivsel på menuen”. Formålet med projektet har været at finde ud af, hvilket metoder og initiativer, der er med til at øge den generelle arbejdsglæde og mentale trivsel i restaurationsbranchen.
Horestas arbejdsmiljøchef, Vivi Nedergaard Lambert vil dele nogle af de metoder og initiativer, der gør en forskel, og som kan iværksættes med forholdsvis få ressourcer. I vil blandt andet høre om de ”10 gode bud.”
Oplægget finder sted på ‘Sundhedsscenen‘ – dette års store nyhed på Madværkstedet København, som du finder på podium nr. 1 i Lokomotivværkstedet.
Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!