Vi skal alle spise flere grøntsager og flere bælgfrugter, hvis vi skal leve op til de danske kostråd. Mange synes, det er svært med nye grønne retter og holder fast i kendte råvarer og smage. Men ved at kombinere grøntsager og bælgfrugter med en mindre mængde lagret ost, tilføres retten både tekstur og smag – og vigtige næringsstoffer. Lagret ost kan tilføre den smag af umami, som mange kan savne i en grønsagsret.
Kom og få en smagsprøve, når iværksætter og kok Christian Bøjlund og Merete Myrup, ernæringschef i Mejeriforeningen, taler om fordelen ved at kombinere det grønne med den gule ost.
Oplægget finder i ‘Showkøkkenet‘, som du finder i oplevelseszonen ‘Kød & Fisk’.
Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Deltag også i Landbrug & Fødevarer og Mejeriforeningen’s andre masterclasses tirsdag den 11. marts:
Når skinke møder linse opstår kødfaktor – læs mere
Sæt smag, næring og tekstur til det grønne med kød – læs mere
Hytteost: Den perfekte ingrediens til dine grønne retter – læs mere
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!