Hytteost er tilbage for fuld kraft og er mere populær end nogensinde – både blandt unge og ældre. Med sit høje proteinindhold og lave fedtindhold er den både næringsrig og lækker. Den milde smag gør den perfekt til både søde og salte retter og passer perfekt ind i grønne måltider. Hytteost tilfører fylde, smag og vigtige næringsstoffer, der kan gøre dine måltider endnu bedre. Klar til at opgradere dine grønne retter?
Kom og få en smagsprøve, når iværksætter og kok Christian Bøjlund og ernæringsekspert Katrine Langvad, der er chefkonsulent i afdelingen for Ernæring i Landbrug & Fødevarer, taler om de mange anvendelsesmuligheder for hytteost i grønne retter.
Oplægget finder i ‘Showkøkkenet‘, som du finder i oplevelseszonen ‘Kød & Fisk’.
Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.
Deltag også i Landbrug & Fødevarer og Mejeriforeningen’s andre masterclasses tirsdag den 11. marts:
Når skinke møder linse opstår kødfaktor – læs mere
Ost giver smag til grønne retter – læs mere
Sæt smag, næring og tekstur til det grønne med kød – læs mere
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!