Masterclass: Fremtidens slagter og kødets nye rolle

Vær med når kok, slagter og ejer af Folkets Madhus Michael Museth dykker, sammen med den nye generation af slagterelever, ned i nye anvendelsesmuligheder for kød.

I masterclassen kan du finde inspiration til, hvordan du med en moderne tilgang kan lave mad med kød – ikke nødvendigvis hvor kødet har en hovedrolle, men hvor det indgår i samspil eller fungerer som smagsgiver. Der vil blive lavet grønne retter med og uden kød, da Michael Museth mener, at der i disse tider skal fokuseres på mindre, men bedre kød.

Den nye generation af slagterelever tager emnet op med Michael Museth, når de sammen præsenterer eksempler på, hvordan vi bærer kødet ind i fremtiden.

Masterclassen finder sted i ‘Showkøkkenet‘ – Det centrale eventområde i oplevelseszonen ‘ Kød & Fisk’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Læs mere om Michael Museth her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev