Masterclass: Fremtidens bæredygtige køkken: Fra mavefornemmelser til data-drevne beslutninger

For at tage hensyn til naturen har Sinatur Hotel & Konference besluttet at deres fødevarer i 2030 primært skal være danske, økologiske og have et lavere CO2-aftryk end i dag.

Men hvor står de henne nu? Og hvilke forandringer skal ske i køkkenerne for at nå de mål?
Det har de fået Madkulturen til at undersøge gennem en kortlægning af al fødevareindkøbet på de seks hoteller, hvor de også har lavet klimaberegninger på fødevarerne.

Vær med, når Hasse Bonde-Sterup (direktør) og Ninna Christensen (køkkenchef) fra Sinatur Haraldskær og Naja Buono Stamer fra Madkulturen, deler ud af deres erfaringer med at omsætte viden om indkøb til bæredygtig forplejning, der lever op til kravene til smag, sundhed og kundetilfredshed.

Til at lede samtalen vil være Johanne Birn, som driver selvstændig konsulentvirksomhed.

Masterclassen finder sted i ‘Planteriget‘ – Den centrale køkkenscene i oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

Læs mere om Sinatur Hotel & Konference her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev