Workshop: lær om upcycling samtidig med at du lærer, hvordan du anvender maskmel i dit køkken.

Jesper Langskov, uddannet kok og Key Account Manager hos Agrain vil fortælle dig om upcycling og hvordan sidestrømme fra øl- og whiskyproduktion bliver upcyclet til en fiber- og proteinrig mel, der kan anvendes som en ingrediens i bl.a. brød og pasta.

Der kommer til at være fokus på, hvordan du bruger maskmelet i det rette mængder; hvordan dej med maskmel opfører sig ligesom det vil blive gennemgået, hvordan man laver pasta med maskmel.

Målgruppen for workshoppen er primært ansatte i restauranter, kantiner, storkøkkener, bagerier.

Workshoppen finder sted i “Nørderiet” – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.

Det er gratis at deltage i workshoppen, men kræver at du booker en plads (først til mølle).

Tilmeld gratis workshop

Læs mere om Agrain her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev