Jesper Langskov, uddannet kok og Key Account Manager hos Agrain vil fortælle dig om upcycling og hvordan sidestrømme fra øl- og whiskyproduktion bliver upcyclet til en fiber- og proteinrig mel, der kan anvendes som en ingrediens i bl.a. brød og pasta.
Der kommer til at være fokus på, hvordan du bruger maskmelet i det rette mængder; hvordan dej med maskmel opfører sig ligesom det vil blive gennemgået, hvordan man laver pasta med maskmel.
Målgruppen for workshoppen er primært ansatte i restauranter, kantiner, storkøkkener, bagerier.
Workshoppen finder sted i “Nørderiet” – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.
Det er gratis at deltage i workshoppen, men kræver at du booker en plads (først til mølle).
Tilmeld gratis workshopBestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!