Workshop: Sådan får du succes med økologisk surdejsbrød i et travlt køkken

Vil du gerne servere unikke surdejsbrød af gode økologiske råvarer?

På workshoppen gennemgår Valsemøllens udviklingsbager Erik Olsen, en række helt konkrete tiltag, der sikrer succes med økologiske surdejsbrød i en travl hverdag.

Workshoppen er målrettet dig, der gerne vil sikre bedre bagværk, mere økologi og en bedre økonomi ind i køkkenet.

Vi vil have fokus på surdejsbrød og gennemgå forskellige surdejstyper, ælte- og hævemetoder, som giver dit brød karakter og smag, længere holdbarhed og høj kvalitet.

Der vil være smagsprøver og goodiebags med vareprøver og opskrifter.

Målgruppen for workshoppen er primært ansatte i kantiner, storkøkkener og hotelkøkkener.

Workshoppen finder sted i “Nørderiet” – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.

Alle siddepladser til workshopppen er udsolgt – men du er stadigvæk velkommen til at komme og overvære workshoppen.

Se Valsemøllens Signatur® præsentationsbrochure her

Se mere om Valsemøllens Signatur® serie her

Se mere om Valsemøllen her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev