Vil du gerne servere unikke surdejsbrød af gode økologiske råvarer?
På workshoppen gennemgår Valsemøllens udviklingsbager Erik Olsen, en række helt konkrete tiltag, der sikrer succes med økologiske surdejsbrød i en travl hverdag.
Workshoppen er målrettet dig, der gerne vil sikre bedre bagværk, mere økologi og en bedre økonomi ind i køkkenet.
Vi vil have fokus på surdejsbrød og gennemgå forskellige surdejstyper, ælte- og hævemetoder, som giver dit brød karakter og smag, længere holdbarhed og høj kvalitet.
Der vil være smagsprøver og goodiebags med vareprøver og opskrifter.
Målgruppen for workshoppen er primært ansatte i kantiner, storkøkkener og hotelkøkkener.
Workshoppen finder sted i “Nørderiet” – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.
Alle siddepladser til workshopppen er udsolgt – men du er stadigvæk velkommen til at komme og overvære workshoppen.
Se Valsemøllens Signatur® præsentationsbrochure her
Bestil din gratis billet til Madværkstedet.
Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.
Privatpersoner har ingen adgang.
Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!