Workshop: Oplev fordelene ved brug af den italienske surdej lievito madre

IREKS’ brødsommelier Mathias Weigel præsenterer en workshop, hvor der gås i dybden med den italienske surdej lievito madre.

Vi nørder os ned i teknikken fra mel til det færdige brød, samt i brugen af tørret  italiensk surdej, lievito madre, til at give stabilitet til dejen. Derudover gør Mathias dig klogere på, hvordan lievito madre kan bruges som delikat smagsgiver i lækre italienske hvedebrød og i sødt bagværk.
Undervejs vil der på workshoppen være smagsprøver samt opskrifter og vareprøver.

Målgruppen for workshoppen er primært ansatte i bagerier, kantiner og storkøkkener.

Workshoppen finder sted i “Nørderiet” – det centrale workshopområde i oplevelseszonen for Brød & Kager, og der er plads til 15 deltagere.

Det er gratis at deltage i workshoppen, men kræver at du booker en plads (først til mølle).
Bemærk at workshoppen foregår på engelsk.

Alle siddepladser til workshopppen er udsolgt – men du er stadigvæk velkommen til at komme og overvære workshoppen.
Der er stadig ledige pladser på workshoppen kl. 11.30. Læs mere her.

Se mere om IREKS her

BOOK DIN BILLET

Bestil din gratis billet til Madværkstedet.

Bemærk, Madværkstedet er for professionelle i fødevarebranchen, og CVR nummer er påkrævet.

Privatpersoner har ingen adgang.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen!

Book billet

All Rights Reserved. Alle logoer, varemærker og redaktionelt indhold tilhører deres respektive ejere.

Cookie- og privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev